- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX V KOLA
az sam momi4e,pravihme go v kola s priqtela mi,otna4alo be6e vsi4ko ok,toi be6e otgore, e ne be6e mnogo udobno,no vkara go nakolko pati,i po edno vreme vika nemoga,i spqhme,kaza 4e nemojel da svyr6i v kola kato go pravi,naistina li e taka,ili problema e v men,kak mislite?
hah tva za tapiceriqta me izkefi !!!!!
no mila v nikakv slu4ai problema ne e v tebe !!!![]()
да и според мене проблема изобщо не е в тебе ами приятеля ти просто не ще да се изпразни в колата че да не я оцапа
пробвай в леглото и нема да имаш такива проблеми
Neznam problema v kvo e ama sam go pravil v kola nad 200 pati i nikoga ne e imalo problem.....Toi ako e s "kaput" kav e problema da svarshi vatre v kolata ?
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
nemoga da razbera za6to momi4etata kazvat 4e problema nikoga ne e v tqh ne e v tebe problema milo bla bla bla vinagi muja li e vinoven a?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MI moje i da ne mu se e iskalo v kolata 6toto e bilo mnogo tqsno i zatova de e sprql
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Problema ne e v teb a v Kolata { xaxaxaxaxa }
проблема е в колата тя е виновна
Кажи му да си купи каравана или Майбах и няма да имате проблеми. Място бол и ще се машкате, ама само с презервативче щото на Майбаха тапицерията верно не е евтина. И не е ли тъпо да праиш секс в кола?!
В никакъв слу4ай проблема не е в тебе!!!Душицо,ако той немойе проиблема е единствено само негов...Кола,камион,мотор...тря да се нау4и да го прави навсякаде!!!Спокойно ще се оправите,пробвайте отново
![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
prosto mojeshe da mu predlojish da ti svurshi v usti4kata i posle da go izpliyesh ili ako ti haresva da si go zapazish![]()
No Offence nali?![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Пубертетчета, научете, че в кавички най-често се слага дума, която е използвана в преносното си значение. Например думата "мъжки полов орган" няма такова и ако е в кавички, постът ви изглежда глупаво. "Капут" - също, защото на български език означава едно нещо.
Ох, как мразя в колаа! Ужасно е!Правила съм 2 пъти и беше отвратително!
По темата: Мила, не сме те минавали сички тука, че да знаеме как си в леглото, но може да е било заради колата - да не му е било удобно или наистина да не е искал да изцапа дамаската :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Хаххахаха..това ми хареса..дам..може да има нещо вярно и в товаПървоначално написано от exploitedteen
А това, ч енеможе да всъчрши едва ли е причина да прекрати половия акт
![]()
защо мила да лошо в кола?само да си намерите подходящата стойка и готовоПървоначално написано от SEXtreme
![]()
проблема не е в момичето,явно има нещо което притеснява това момче,но пък може да не е тапицерията на колата![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Mislq,che problema ne e v teb,prosto ne e mn udobno v kolata...chensu akznao i as sm go pravila v kolana priqtelqt mi tam mu trqbvashe mn vreme no sfurshi...Prosto mqstoto ne e mn podhodqshto i udobno
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
I AZ TAKA MISLQПървоначално написано от Chea7 2 w1n
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!