- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мода-пролет 2006
какви според вас ще са преобладаващите цветове следващия ,наближаващ сезон?
какви материи?
панталони?дънки?7/8 3/4 или дълги?
мини поли?дълги? средна дължина?цвят за поли?
блузки?какви цветове?![]()
ако искате може и да слагате снимчици ако не ви се пише![]()
svetla_88 kvo da ti kaja..az nqma da komentiram modata no ako tooolkova mnogo se interesuva6 6to ne si kupuva6 spisaniq kato "Cosmopolition" naprimer?tiq dni daje v4era se motah iz centura i bqx potresena ot dre6kite..ako tova 6te e modata prosto neznam..slava bogu 4e az ne se obli4am po neq![]()
Да не ти пука каква е модата. Обличай се, както на теб ти е кеф.![]()
tai kato tova e godinata na ku4eto 6te sa moderni ogenite cvetove - julto,,4erveno oranjevo sa6to taka ciklameno rozovo petroleno sinio i trevisto zeleno! bqloto i 4ernoto sa klasika v janra taka 4e za tqh niama da spomenavam-spored men vsi4ko e modorno no moq deviz spec za drehite-moderno e tova koeto ti haresva i koeto ti sedi dobre!!! az mrazq da se obli4am v cviat koito e moderen,za6toto taka stavam kato ot kalup!
6te e moderno da si zabie6 pero ot 6traus v guza!
Za6to li si predstavqm, 4e utre vsi4ki 6te ste s pera v guza?!?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ще ти напиша моите наблядения.
Зеленото, и въoбще всички светли цветове излизат на мода.Щампи от цветя,големи точки и тн. също има.
Всичко се върти около екзотичното, африкански мотиви и тн.
Полите са до коленете, в краищата са "раздвижени", смисъл на няколко пласта.
Роклите са в много високо вдигната талия, набища се, вееща се![]()
Според мен най- големия хит са панталонките.
Или до коляното, или късички във всякакви разновидности, широки или прилепнали. Ето няколко снимки
и тн.
Обувките са закръглениотпред, на висока платформа, на висок тънък ток или от типа балерина.
Това е в най-общи линии.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Това беше модерно и миналото лято - всички бяха в бяло и искрящи цветове.Първоначално написано от Taina{}
хааххаха кефиш мъПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
мода->ми следвайте си себеосещането(за което се съмнявам че имате и за това ви трябва овца да води стадото)
"Целувка за лека нощ"
`Death`Whore` to vsqko lqto sa moderni belite pantalonki s cvetni bluzki makar 4e men ne mi haresva tazi kombinaciq-nz za6to..
ta i sega sigurno 6te e taka no na mnogo mesta sam 4ela tova koeto napisah po gore... ina4e az mislia 4e kvoto ti haresva i koeto ti sedi dobre tva 6te si nosi6 a ne da gleda6 kvo e moderno 6toto stava mnogo kofti kato gleda6 kolko mnogo hora sa v tozi cvqt kakto stana s kafqvoto...
mnogo to4no midnight... \Първоначално написано от midnight...
/
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Ei tezi snimki adski me kefqtПървоначално написано от vra4ka
naistina bih se oblqkla taka
![]()
Ami ass dokolkoto sum 4ula, modernite cvetove 6te sa bqlo, bebe6ko rozovo, LILAVO, svetlo i masleno zeleno, kafqvo...
i osobeno moderni 6te sa oneq ogromnite gerdani (deto sa nqkolko kata), s mnogo ornamenti, leko ki4ozni i 6areni...oba4e naistina ima nqkoi deto mn me radvat...
Su6to i teq ogromnite o4ila v stil retro, i osobeno teq deto sa s cvetni ramki - su6to sa na moda![]()
Жълто,червено,оранжево,тюр оазено...Кичът пак ще е на мода-колкото по-шарено,толкова по-добре![]()
жълто, кафяво, оранжево, портокалово, прасковено
Да ви еба мамата фешънари такива. Айде надвайте дънките в ботушите и дим да ви няма към Витошка.
6te e moderno da si zabie6 pero ot 6traus v guza!
Za6to li si predstavqm, 4e utre vsi4ki 6te ste s pera v guza?!?
tva adski mn me izkefi ,umna glava go e izmislaiola-xaxxaxa
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE