- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли лесно се си намираш гадже?
Значи чета книги, гледам телевизия , "следя приятели" та те още не са се видяли и вече са гаджета...Скоро четох и поредицата от Хари Потър(последната) и там същото...Така ли е наистина....?И защо толкова ме мъчи тая тема тия 2-3 месеца
PS:Знам че не е удачен примера с книгата ама се сетих за това( то и аз съм на 16), а и аз го забелязвам и при приятели.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
ПС: Извинявам се просто се чудех къде да я сложа темата!
Ne! Izobshto ne stava taka kakto go gledash i cheteshOtnositelno e. Moje da imash gaje posle drugo i treto i taka postoqnno da imash nqkoi do sebe si, a posle da doide vreme kogato ne mojesh da si namerish nikoi podhodqsht
Ot Lichen opit go kazvam
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Napulno sum suglansaПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
Всъщност колкото по малка значимост му отдаваш на гаджосването толкова по лесно става. И със ебването е същото и с лесбийските прояви...
Тц, на мен лично ми е адски трудно. Според някои хора имам "Прекалено високи изисквания"![]()
За някои е прекалено елементарно, за други твърде недостижимо, зависи какво и как търсиш...
На мен ми е трудно, въпреки че нямам определени критерии, но понякога ми се е струвало, че точно, когато спра да търся, нещата сами ще ме намерят...Е, илюзии...
Това понятие "гадже" е малко относително...Моите така наречени приятелки също са имали хиляди такива, но за какво са им били? За да ги броят след това и да се хвалят пред тези, които търсят истински човек за истинска връзка, а не гадже, с което след това да се правят на интересни...
Няма лесно и трудно, има желание. Но наистина колкто по-малко значение му отдаваш толкова по-лесно ще прежиеш времето докато си намериш гадже. А това време ще дойде.
Razbira se,che ne stava taka...tova sa samo Knigi...razbira se,mn e lesno da se natiskash ili celuvash s nqkoi i na dr den da kajesh "nie hodime" obache taf e samo hodene,ne e istinska vruska,dokolkoto as mislq che istinskata vruska....za da se suzdade trqbva mn vereme,za da se oposnaqt dvamata partniori \/
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
то ако имаше рецепта за това....понякога е просто химия, друг път не
нещата просто се случват![]()
"Целувка за лека нощ"
Е, разбирам да имаш претенции (то и аз имам), но не трябва да се прекалява с тях.Първоначално написано от InHell
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31851 и не плугвайте, нека пишат само тия дето трябва!
лесно е на баба ти трънкината!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
съгласен съм, все пак нито "постоянно" нито "просто" може да се намери лесноПървоначално написано от Анонимко
![]()
и аз така мисля!!!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
f@nt@zi@
Да бъдеш просто с някого не е трудно. Особено на 16. Отивам на дискотека, намирам си някой, който ми харесва, забивам го. Не иска телефона - е , голяма работа, не е само един. Забивам двама - трима следващите седмици. Все някой ми иска телефона, срещаме. Той ме е харесал, на мен ми допада и ето. Гаджета сме. Но всъщност от тук започват нещата. От тук започваме да се опознаваме и ще видим дали ще си допаднем. Да си имаш гадже е всъщност като да си имаш един много близък приятел - споделяш му всичко - тревогите си, щастието си, мислите си, тялото си. Но да изградиш такъв приятел никак не е лесно. Чувствата определено помагат. Но не са достатъчни.
Ако се чувстваш кофти, че нямаш проятл - опитай. Няколко случайни връзки, в които не трябва да хвърляш всичко от себе си, няма да ти навредят, но ще те научат на много. Ще ти донесат щастие, а може би и мъка, но определено ще бъдат полезни. Докато в един момент случайно не срещнеш онзи, с когото ще си допаднете достатъчно, за да създадете истинско приятелство на базата на чувствата си. И тогава ще изпиташ истинско щастие, изведнъж цялата любовна поезия няма да ти се струва преувеличена и лигава, а напротив - ще те описва. Ако се разделите - тогава ще изпиташ истинска мъка и нещастие - ще ти се струва, че умираш и навсякъде ще го виждаш, защото той ще бъде навсякъде вътре в теб. Това е любовта. Твоите приятелки са се впуснали в безброй връзки, от които, да, понаучили са нещо, позагубили са си приятно времето, но не се е получило, дали защото не са били подходящи един за друг, дали , защото на тях не им се е искало да намерят любовта и да се обвържат, играело им се е.
Като цяло те съветвам следното - забавлявай се и случайно ще намериш този, когото ти трябваНо не бързай...
Не ! Нищо не става като 'по филмите' ! Но както казаха преди мен , зависи си от човека и изискванията му .![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ми на мене ми е трудно 6ото са останали малко свестни моми4ета си4ки курвясват некви тъй 4е ако има свестни пи6ете![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Това изречение го каза преди време приятелката ми, беше станало на въпрос за типа момичета по които си падам и какво всъщност искам.....все пак намерих каквото търсех.....за сега.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
apffffffff est 4e e lesno.Hwa6ta6 tam nyakoi i go celuwa6 .Elementarno e
saglasna sam samo 4e kato si na 12,13,14 godini ne ti trqbva istinska vrazkaПървоначално написано от sexy_macka
![]()