- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли лесно се си намираш гадже?
Да не кажа даже до 25...Първоначално написано от Анонимко
TV-to i knigite e drugo realnosta e suvsem razli4no!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
E opredeleno ne e kato po filmite i knigite![]()
![]()
Ако не ти пука с коя ще се хванеш си е много лесно. Тва да не е квантова физика.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
seriozno gadje ne se namira lesnoПървоначално написано от class
tfa tehnoto qvno sa zaigravki
Хахахахахаххахаха, пич къртиш мивки и лепиш плочкиПрочети и дневниците на Чехълчето ...
може да ти помогнат ...гадже се забива лесно, ако знаеш как, а се научаваш не от четене или от гледане на филмчета, а от профилактика, защото дори и да знаеш като отидеш и насираш
1-2 пъти ще ти разбият сърцето ... после ще станеш харесван и накрая като мен няма да има кой да ти откаже
ПС. Не обръщай внимание на самочуствието ми![]()
обичам дениту ми{}
to vsi4ko e kradko i jivota e kratuk za tui trebe 4ovek da e spokoen do kolkoto moje ... ina4e za onez det kazvat 4e kolkoto po malko vnimanie mu odava6 na tva da si tursi6 4ovek da bude do teb vuv vsi4ki otno6eniq ... ne mislq taka po skoro kat ne obru6ta6 vnimanie vremeto po lesno minava i izvednuj nqkoi te haresva ili obratnoto ... ina4e e vse taq ama v ediniq varqnt po se mu4i6 ...Първоначално написано от exploitedteen
Баси не е лесно ако си грозен.
Не е лесно ако сиотан.
Абе не е лесно.
Аз предпочитам да не търся.То само изниква пред очите ми или аз пред неините мухахахахха.
Ако си кажеш е са си намеря гадже повероятно е да не си намериш.
По добре оди гледай ПриятелиПървоначално написано от 20/M/Sf
![]()
![]()
, то гаджето само ще излезе от тиливизора.
=D> az li4no trudno haresvam mom4e(na harakter,vyn6en vid)pyk kamoli lesno da trygna s negoПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
...i ti liПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
абе,ако искаш гадже просто за идеята "аз си имам гадже" като нищо ще си намериш някого.. отиваш в диското ,хващаш първия,който ти се изпречи,ако не стане - следващия и все някой ще ти върже.. ама според мен да си хващаш гадже ей така за идеята е тъпичко...трябва да има чувства.. тръпка..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
e 4akaite sq.....kato otide6 na disko mnogo trudno i po4ti ne vazmojno e da hvane6 dagje v smisal tam namira6 nqkoi s koito da se natiska6 da se celuva6 da tancuva6 s nego za ve4erta i tova e pak ve4no 4e seriozen trudno i bavno se namira ama 6to dokato ne go tarsim ne moje da hodim i s mnogo drugi![]()
Секс - маниачката, незнам дали лесно си намираш ДаГже, но определено трудно ще намериш специалист за твоя проблем ....
обичам дениту ми{}
prosto gaje mn e lesno...trqbva da tarsi6 m/f,koito/qto da te obi4a i\
/ za6titava ina4e nqma nikakyv smisal
"Гадже" лесно се намира, а свестен човек, с когото да си паснете, да имате чувства и добри интимни отношения не се среща често.
vse pak ne e tolkova lesno da si nameri6....osven ako ne e nqkoq nimfomanka, de da znam
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Ми то май си е доста трудно човек да си открие стойностно гадже(човек, с когот наистина се обичате и можете да си имате доверие, а и да споделяте...) А колкото до ония лигавите историйки-лесно е, ама е тъпо....