.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Razbira se,che ne stava taka...tova sa samo Knigi...razbira se,mn e lesno da se natiskash ili celuvash s nqkoi i na dr den da kajesh "nie hodime" obache taf e samo hodene,ne e istinska vruska,dokolkoto as mislq che istinskata vruska....za da se suzdade trqbva mn vereme,za da se oposnaqt dvamata partniori \/
    saglasna sam samo 4e kato si na 12,13,14 godini ne ti trqbva istinska vrazka
    Да не кажа даже до 25...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    TV-to i knigite e drugo realnosta e suvsem razli4no!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    E opredeleno ne e kato po filmite i knigite

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Ако не ти пука с коя ще се хванеш си е много лесно. Тва да не е квантова физика.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    абе лесно е да си фанеш некфа мърла дето е тъпа като тоалетна дъска и единствената кореспонденция между вас да е:
    .... (мълчание)

ама ако искаш да си фанеш качествена жена трябва много да се трудиш

Re: Толкова ли лесно се си намираш гадже?

Цитирай Първоначално написано от class
    Значи чета книги, гледам телевизия , "следя приятели" та те още не са се видяли и вече са гаджета...Скоро четох и поредицата от Хари Потър(последната) и там същото...Така ли е наистина....?И защо толкова ме мъчи тая тема тия 2-3 месеца

PS:Знам че не е удачен примера с книгата ама се сетих за това( то и аз съм на 16), а и аз го забелязвам и при приятели.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

ПС: Извинявам се просто се чудех къде да я сложа темата!
    seriozno gadje ne se namira lesno tfa tehnoto qvno sa zaigravki

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Хахахахахаххахаха, пич къртиш мивки и лепиш плочки Прочети и дневниците на Чехълчето ...
    може да ти помогнат ... гадже се забива лесно, ако знаеш как, а се научаваш не от четене или от гледане на филмчета, а от профилактика, защото дори и да знаеш като отидеш и насираш 1-2 пъти ще ти разбият сърцето ... после ще станеш харесван и накрая като мен няма да има кой да ти откаже
    ПС. Не обръщай внимание на самочуствието ми
    обичам дениту ми {}

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    зависи какво търсиш...

може и да става бързо... ама е за кратко
    to vsi4ko e kradko i jivota e kratuk za tui trebe 4ovek da e spokoen do kolkoto moje ... ina4e za onez det kazvat 4e kolkoto po malko vnimanie mu odava6 na tva da si tursi6 4ovek da bude do teb vuv vsi4ki otno6eniq ... ne mislq taka po skoro kat ne obru6ta6 vnimanie vremeto po lesno minava i izvednuj nqkoi te haresva ili obratnoto ... ina4e e vse taq ama v ediniq varqnt po se mu4i6 ...

Guest
    Баси не е лесно ако си грозен.
    Не е лесно ако сиотан.
    Абе не е лесно.

Аз предпочитам да не търся.То само изниква пред очите ми или аз пред неините мухахахахха.

Ако си кажеш е са си намеря гадже повероятно е да не си намериш.

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Баси не е лесно ако си грозен.
    Не е лесно ако сиотан.
    Абе не е лесно.

Аз предпочитам да не търся.То само изниква пред очите ми или аз пред неините мухахахахха.

Ако си кажеш е са си намеря гадже повероятно е да не си намериш.
    По добре оди гледай Приятели , то гаджето само ще излезе от тиливизора.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ами, лесно е да си намериш просто гадже, да!!! Без да подбираш можеш постоянно да си имаш гадже

На теб каква ти е целта - да си намериш гадже (каквото и да е), само за да можеш да казваш, че имаш такова, или да си намериш някой наистина стойностен човек? За това понякога трябва повече време!
    =D> az li4no trudno haresvam mom4e(na harakter,vyn6en vid)pyk kamoli lesno da trygna s nego

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Ne! Izobshto ne stava taka kakto go gledash i chetesh Otnositelno e. Moje da imash gaje posle drugo i treto i taka postoqnno da imash nqkoi do sebe si, a posle da doide vreme kogato ne mojesh da si namerish nikoi podhodqsht Ot Lichen opit go kazvam
    ...i ti li

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    абе,ако искаш гадже просто за идеята "аз си имам гадже" като нищо ще си намериш някого.. отиваш в диското ,хващаш първия,който ти се изпречи,ако не стане - следващия и все някой ще ти върже.. ама според мен да си хващаш гадже ей така за идеята е тъпичко...трябва да има чувства.. тръпка..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

e 4akaite sq.....kato otide6 na disko mnogo trudno i po4ti ne vazmojno e da hvane6 dagje v smisal tam namira6 nqkoi s koito da se natiska6 da se celuva6 da tancuva6 s nego za ve4erta i tova e pak ve4no 4e seriozen trudno i bavno se namira ama 6to dokato ne go tarsim ne moje da hodim i s mnogo drugi

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Секс - маниачката, незнам дали лесно си намираш ДаГже, но определено трудно ще намериш специалист за твоя проблем ....
    обичам дениту ми {}

sisonka
    Guest
    prosto gaje mn e lesno...trqbva da tarsi6 m/f,koito/qto da te obi4a i \/ za6titava ina4e nqma nikakyv smisal

Мега фен
    "Гадже" лесно се намира, а свестен човек, с когото да си паснете, да имате чувства и добри интимни отношения не се среща често.

vse pak ne e tolkova lesno da si nameri6....osven ako ne e nqkoq nimfomanka, de da znam
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Ми то май си е доста трудно човек да си открие стойностно гадже(човек, с когот наистина се обичате и можете да си имате доверие, а и да споделяте...) А колкото до ония лигавите историйки-лесно е, ама е тъпо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си