zna4i moita istoriq e edna mn slojna i mn opletena zna4i hodih s edno mom4e,no s te4enie na obstoqtelstvata skusah me i poneje toi nemoja da go prejivee nakara negov mn dobur fr da mi otmusti.i priqtelq mu po4na denono6to da mi i6e sms-i i izlizahme nqkolko puti i az hlutnah mn po nego a te qvno tova 4akaha.az po4nah mnda se privurzvam kum nego a toi da sa otdrupva ot men,az mu pisah toi na men ne,az mu se obajdah toi ne diga6e i re6ih ve4e 4e prekalqvam i sprqh.taka pone 4 meseca se podminavahme toi trugna s druga,dokato lqtoto toi doide pri men vupreki 4e hode6e s neq igraeh rolqta na lubovnicata vupreki 4e mi be4e mn gadno taka no mn go obi4ah posle toi se skara s neq i be6e samo moi,no sega aaz otnovo stradam ze nego a toi pak e s neq mn go obi4am no toi men ne ili pone mn dobre go prekriva,nz ve4e mi pisna da stradam i da se izmu4vam a toi da si jiivee jivota molq pomognete mi da go zabravq ili da si go vurna prozto ve4e nz kak.nz dali izpitva ne6to kum men i ve4e mn sam ot4aqna tolkova mn puti sam si kazvala krai nqma pove4e da misli6 za nego ili nqma pove4e dase izmu4va6,no nqma uspeh.Prosto mn go obi4am i nz kakvo da pravq ....

Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.