.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

знам че не е играчка но все пак...

аз сам на 16 имам си сериозен приятел и наистиан искам да правя секс с него но тук идва голямото НО и той и аз сме девстени по принцип аз адски мн се шашкам стане ли въпрос за забременяване това е някакъв адски кошмар за мен...презервативите...да но няма никаква гаранция и все пак и на двмата ни е за първи път ...посъветваха ме след като правя секс с него да пия Постинор и всичко ще е наред но аз лично мисля че това не е играчка и не би било редно...но от друга страна имам ли избор...
    SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}

Естествено, че не е играчка! Този, който ти го е казал може да ходи и да се гръмне! Това са изключително вредни хапчета, които ще ти побъркат организма и се пият само при спешен случай (след гаф), а не като застраховка срещу забременяване (без какъвто и да било повод)! Това да не са ти бонбонки, че така ще ги пиеш??
    Който го е страх от мечки - не ходи в гората! Или предведено - като толкова те е страх, просто не прави секс. Простичко , нали?
    Презервативите са достатъчно сигурни, стига да ги ползвате както трябва - т.е. да го поставите правилно, като най-важното е да стинете резервоарчето, за да изпразните от въздуха. Презервативите в 90% от случаите се късат, заради оставен въздух в тях, т.е. неправилна употреба! А иначе от своя страна са 99% сигурни що се отнася до предпазване от нежелана бременност.
    Не се впрягай толкова! Още дори не си спала с приятеля си, а си тръгнала да се притесняваш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не задължително да пиеш Постинор.
    Що се отнася до забременяването...преодоле комплекса си и всичко ще е ок.
    Успех.

Фен
    Град
    Varna
    ae glupaci zemete 1 Kutiika DUREX i ste vii

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Самия факт, че задаваш такъв въпрос означава, че не си готова още за секс!
    П.С.> Хах, ти ако след всяко ебане пиеш Постинор Дуо, ще фалираш! То къде е кяра, ако едно ебане ще ти излиза над 10 кинта?
    Левски шампион але але!

мн благодаря за мненията напълно се разубедих от Постинора а за тва дали съм готова времето ще покажа а пък и като дойде момента слагаш презервативчето и дет се вика скаччаш с двата крака Мн благодаря отново!
    SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}

Ако още се притесняваш - ами карайте на френска. Тъкмо по-рано ще се научиш да изпитваш оргазъм.

.

Ами да ...аз сам съгласен с другите мнения...Ако все още се страхуваш НЕДЕЙ!
    Но виж тази идея за френската е добра...може да се опиташ!!!
    За тез хапове нз нищо...но щом ти казват да не ги пиеш,нидей!!!Айде УспеХ
    Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!

Отиваш на гинеколог да ти изпише противозачатъчни.

Мега фен
    АА, значи щом ви е за първи път, не трябва с преерватив, той се празни в теб и пиеш Постинор. И всеки път така. После нямаш деца, имаш гадни течения, проблеми при секс...перфекният сексуален живот.

Голям фен
    И аз бях така първия път! Спокойно! Презерватива ще ви предпази, а дори и да се скъса ТОГАВА ВЕЧЕ ще пиеш въпросните лекарства и нямаш пролеми!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Sled kato zadavsh tozi vupros i qvnu vse oshte ispitfash strah ot SEXa...emi ne ti e doshlo vremeto da go napravish,zashtoto spored men kogato doide tfa vreme,nqma da mislish "strah me e,ami ako zaremeneq" togava prosto shte ima prezervativ i ti shte si spokoina....
    Sega...ne si spokoina,i tfa spored men znachis amo edno NE si gotova za tova !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Все едно всеки път когато те заболи глава и да ти правят мозъчни операции.
    За теб...можеш да използваш И противозачатъчни, но немисля, че засега ти е нужно. Презерватив...няма от какво да се притесняваш. Колкото и некадърен да си ще се справиш, а и си има упътвене (говоря за "презерватив", а не за онез балончета за по 14-16-20-25 стотинки). Ако има наистина опастност от забременяване (скъсан презерватив, секс без такъв) чак тогава можеш да прибегнеш до употребата на Постинор. Няма от ккаво да се притесняваш...ако искаш да си още по-сигурна гледай да е малко след или преди цикълът ти (3-4-5 дена)

Голям фен
    prezerwatiwi i wsichko e 6 be ) wsiakwi hapcheta i tem podobni imat stranichni efekti ...
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

obi4anata
    Guest
    spored men prezervativite sa nai dobrata predpazna mqrka
    a ina4e postinora se pie pri gaf4eta napraih go dva puti i mi se ...........maikata

regeei solnce marihuana eta me4ta rastamana

predlagam da poslu6a6 suvetite kazani po gore i nqma da ima6 problem!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

i az bqh kato teb .. ne iskah da spq s priqtelq si ( koito opredeleno ima6e seksualen opit i ne biva da se pritesnqvam za gafove) 6toto mn se pritesnqvah da ne se skasa prezervativa primerno ... i priqtelq mi kaza:" ok kogato si gotova prosto mi kazva6 i tva e,nito 6te te nasilvam,nito ni6to" i tezi dumi kvo ti govorqt??? toi qvno e razbral 4e ne sam gotova o6te ... taka 4e poiz4akai .. to samo 6te doide kogato mu doide vremeto :P

mn mn mn adski mn vi blagodarq za mneniqta

nqma ot kakvo da se pritesnqva6 a prezervativite kakto kazaha i drugi var6at rabota stiga da ne si zela ot 15 20 stotinki....

Guest
    e ne moe li bez prezeravativ nema se prazni v teb i gotovo

a be pravi si go s prezervativ i ne se 6a6kai da izpolzva6 postinora - samo da ne go pie6 kato vitamin c , edin dva pyti v godinata pri gaf nqma da ti navredi koi znae kolko

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Тъпата химия обива организма, слагаш гумата и готово. Няма почти никаква опасност от нежелана бременност

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Приемам такива мнения вече като собствен кръстоносен поход. NeJnA_DrOgA^, дори и да си го изкара преди еякулация, пак МОЖЕШ да забременееш. И шансът не е малък, както твърдят някои, а си е яко рискуване. Ако не ми вярваш, след първия аборт ще се научиш.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Още при възбуждане от члена излиза течност, която съдържа сперматозоиди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си