.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ...

...която сте правили в пияно състояние? (Която си спомняте. )

Повръщам си аз от балкона а долу некви хора .

Фен
    Град
    nqkade si
    Ami poprincip sa baq,priqtelkite mi gi stepenuvat i kazvat 4e 1 kato sam bila piqna sam spala s 2 mom4eta navednaj,a az po4ti ni6to ne pomnq!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми в пияно състояние веднъж се качихме на един покрив(на блок) и там толкова жестоко се разкрещях с една приятелка, че на другия ден просто неможех да говоря.ама за мен си беше жестоко яко!
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    mi az po4ti ni6to ne pomna no ot tova koeto si spomnqm ne sum osobeno...dovolna
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от hot_sexy_lady
    oooo ne samo malko.....osobeno kogato iska6e da pravi6 3-ka.... :P
    produlji si izre4enieto i si obezglavena mili4ka a puk aide az da ne spomenavam kakvo ne iska6e,a NAPRAVI a ?

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника
    или пишете какво е станало, или не пишете с недомлъвки
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Направих 3-ка с най-добрите ми приятелки на миналия Трифон Зарезан!
    Веднъж с братовчеда на едно гадже решихме да видим кой може да изпие повече водки на екс, аз победих, но после заспах в тоалетната.
    Общо взето като се напия много после не си спомням и ми припомнят някакви епизоди от които се счупвам от смях! Много простотии съм правила...като се сетя за нещо по-пикантно ще го добавя!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Xaxaxa kato se napie6 vsi4ko koeto pravi6 e prostotiq prosto ima po zna4imi prostotii z teb i nqkoi koito ne zabelqzva6 tolkova
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Ами простотия не се сещам.. Ама един път бях така доста пиян.. и отивам си аз в кенефчето изпикавам си са и кат почах да си мятам пишката из цялото кенефно помещение си обикалям.. и охраната дойде и.. ме изгони е после пак влязах де

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

ni ne mn ne6ta,ama vednuj se sublqkohne e koi znae kvo

Da se izseresh na nqkoi pred vratata i da dzvqnnesh da go pitash za toaletna hartiq TVA E PRIMER. A pqk as sam pravil mnogo prostotiii kato s edin fr se razhogdame i vidqhme edin kamion i reshih da mu strosha stqkloto s edin box i mu go stroshish ma tva e malko

Guest
    Нарочно пиша като гост че брат ми също влиза във форума и не е добре да ги знае тея неща.Заспивал съм на тоалетната чиния и аз като колегата.Друг случай-с един приятел и едно момиче заспахме на масата в кухнята от толкова алкохол.На една екскурзия така се натряскахме че се запознах с някаква мутра(той и той беше много пиян-и станахме другари по чашка )след това танцувах с жена му и накрая си спомням че отидох доброволно да повърна ама заспах в тоалетната.Има още много истории ама за тея се сещам ся.Другия път още

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    амм аз един път исках да скачам в 1 бункер... и се спънах по стълбите на 1 заведение, апък отстрани има 1 клетка с папагал и аз --> отгоре му
    искала съм да скачам и в шахти, ходила съм да се запознавам ей-така с някви дето за 1ви път ги виждам
    тва е общо взето
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    пиках в час по история на пода,а веднъж понеже в даскало имаме басейн и плуваме пак се бяхме напили и се прибрах по халат,джапанки и отгоре черно кожено яке и на главата плувната шапка.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    пиках в час по история на пода,а веднъж понеже в даскало имаме басейн и плуваме пак се бяхме напили и се прибрах по халат,джапанки и отгоре черно кожено яке и на главата плувната шапка.
    Хахахах , това изби рибата!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Ami ot tova deto se se6tam pomnq samo 4e opovra6tah gradinata na baba mi i posle hodih da si go polivam s voda,4e da ne razbere ko sum praila.Ta sled tyi hodih i lqgah na pytq!Izkarala sum kasmet 4e ni6to ne me e blusnalo!Po pantofi na ulicata sum izlizala,kre6tq,vikam kato luda!Ob6to vzeto ei takiva raoti!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Повръщах в легло
    Чистих килим
    Откраднах шише Керацуда

И т.н.

gonih edni priqteli okolo kolelo mi,koeto neznaino za6to be6e v hola i za malko ne se utrepah.posle qzdih edniq i stapih na mandarinkite na drugiq(bez da iskam)
    vtoriq pat kato se natrqskah jestoko re6ih ,4e e mn got te4en 6okolad,zeleni maslini +vodka=spor sas sebe si pred ogledalato i mn 4istene+nevazmojnost da govorq 1 den

аз преди година се напих за последно точно нанова година
    бях на купон на вилата на един приятел
    та значи бях се омазал здрвата
    та какво направихне стига че съм танцувал на масата
    ма и даже съм целувал всички момичета на купона
    гадежто ми ми се разсърди и аз спрях да пия
    а иначе имам още един случаи бяхме се напоркали половината
    клас и в час по руски упипах госпожата
    която е с 4 години по голяма от мене
    заплаши ме със директорката
    а сички се хилиха кат напикани
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    -> припиках кметство и училище в едно село

-> изсрах се под един балкон на един блок в Хаджи Димитър, после снимаха лайната ми и са ги има в нета и отдолу пише-> на кольо лайната

-> драйфни
    -> 1. удрайфах халите и трамвай номер едно на връщане към вкъщи. -> 2. удрайфах леглото на което сега сестра ми спи, неможе да се изчисти с нищо тва зеленото.
    -> 3. на нова година без малко щях да се самоубия с една водка търговище и то пред майка ми. и тва са най големите повръщни.

-> на една хижа щях да се изеба с една, не красива не и грозна (знаете алкохола кви ги прави жените), ама нямах гума и ме ебаваха после един месец за това че не съм си зел, след като още в Сф ми викат, абе коле имаш ли презервативи и аз да и те ми земи отиваме на хижа може да потрябват и аз да бе да ти луд ли си всеки път зимам и само ги разнасям тоя път нема да стане така. иии... то само на мене ми потрябваха.

-> колко снимки имам из нета като пян, изглеждам на извън земно не на човек.

-> пиках през една тераса по една кола и после разбрах че колата била на един от купона на който бях.

-> щях да си счупя крака в Трафик, бях се нафиркал, стъпих на криво и първоначално от толкова алкохол нищо не усещах а на сутринта глезена ми беше осморен.

-> един път с един отиваме на габа парти ама сублуей не работило щото шефа решил да не идва и нямаше парти. беше четвъртък вечер и нямаше и къде да идем и спахме двамата като клошари на едни пейки на една пицария в подлеза на някво министерство на спорта или нещо от сорта

-> пипал съм на една съседка грамадните цици. след един месец го разбрах, тъй като нямах спомен да съм правил такова нещо

-> аре доспа ми се утре ще пиша още че
    са ми се спи много вече

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    -> припиках кметство и училище в едно село

-> изсрах се под един балкон на един блок в Хаджи Димитър, после снимаха лайната ми и са ги има в нета и отдолу пише-> на кольо лайната

-> драйфни
    -> 1. удрайфах халите и трамвай номер едно на връщане към вкъщи. -> 2. удрайфах леглото на което сега сестра ми спи, неможе да се изчисти с нищо тва зеленото.
    -> 3. на нова година без малко щях да се самоубия с една водка търговище и то пред майка ми. и тва са най големите повръщни.

-> на една хижа щях да се изеба с една, не красива не и грозна (знаете алкохола кви ги прави жените), ама нямах гума и ме ебаваха после един месец за това че не съм си зел, след като още в Сф ми викат, абе коле имаш ли презервативи и аз да и те ми земи отиваме на хижа може да потрябват и аз да бе да ти луд ли си всеки път зимам и само ги разнасям тоя път нема да стане така. иии... то само на мене ми потрябваха.

-> колко снимки имам из нета като пян, изглеждам на извън земно не на човек.

-> пиках през една тераса по една кола и после разбрах че колата била на един от купона на който бях.

-> щях да си счупя крака в Трафик, бях се нафиркал, стъпих на криво и първоначално от толкова алкохол нищо не усещах а на сутринта глезена ми беше осморен.

-> един път с един отиваме на габа парти ама сублуей не работило щото шефа решил да не идва и нямаше парти. беше четвъртък вечер и нямаше и къде да идем и спахме двамата като клошари на едни пейки на една пицария в подлеза на някво министерство на спорта или нещо от сорта

-> пипал съм на една съседка грамадните цици. след един месец го разбрах, тъй като нямах спомен да съм правил такова нещо

-> аре доспа ми се утре ще пиша още че
    са ми се спи много вече
    Бая алкохолни приключения си имал!

Е ми не съм правила толкова опасни неща,все още.С гаджето ми една вечер се съзтезавахме кой ще изпие чашата си с бира на екс.Моята беше по-пълна и той ме изпревари с 2 секунди.Тогава му казах,че той хитрува и тогава той ми викна:
    -Добре.Хайде отново тогава!
    Направо ме уби с това негово изказване!Извода беше,че аз успях да се напия,а той .Ми тогава бяхме на купон.Аз излизах на терасата и хвърлих фаса върху един човек,той погледна нагоре аз му викам
    "Кво си ме зяпнал бе"Гаджето ми само се хили и ме прибира в хола.Там взех едната бутилка бира и ги опръсках всичките.
    После приятеля ми ме изпраща,започнах да псувам някакви лаещи кучета.Прибирам се към 2 и нещо.Брат ми само ми се чуди:
    -Ти да не си пияна бе??
    -А ве глупости.Я върви се гръмни!
    -Ко?
    -А бе нищо бе.Не виждаш ли че съм добре!
    -Виждам виждам.
    -Айде чао!
    И си влязох в стаята. После много се смях на това,което ми разказа брат ми.Честно казано съм се държала като с акъл на 13 годишна,вече внимавам доколко се напивам!

Голям фен
    Град
    sofia
    haha sega se se6tam za edna mn be6e sme6na
    emi vurvime si iz pliska i vijdam edin stra6en sladur ma nqma6e takuv i se obru6tam az sled neg i vikam "sexyyyyyyyyyyyyyyy" i v sledva6tiq moment pras v edna telefonna kabina e nqma6e takuv smqh i sram ednovremenno

На бирения фест 2005 година...15-ти Юни...бирата беше по 25 стотинки, нажулих се като говедо...Ходих, с няк'ви напълно непознати, пих още, после си намерих тия, с които започна шоуто, пак пих, пих, пих...И накрая се събудих в хола ан един приятел по боксерки увит в няк'ва кожа...повърнах му на килима...после майка му трябваше да чисти след мен...по пътя за тоалетната оповръщах к'вото можах...и ми разкаваха, че съм крещял като ненормален..."Пооооооомоооо щ!!!" на сред центъра...псувал съм всички коли, викал съм по хората...пикал съм където ми падне...абе...добре че не си го спомням...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    браво лорде, така трявба =D>

@bonboneno^mace имаше едно такова видео в нета ама с мъже как се обръщат след ебати мацките и после се спъват в дърва, кабели, падат в дупки... енд соу он

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си