.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated by W.I.M.: Да си го върна или да го забравя ?!

Obicham edno mom4e s koeto skasahme predi 2 meseca. Toi sa6to me obi4a postoqnno go pokazva no kogato skasahme se hvana s druga za da me drazni za6toto q mrazq. I sega sa6to iska da se razdeli s neq za da se varne pri men no ne znae kak da i go kaje. A prez tova malko vreme dokato hodi s neq se vijdahme postoqnno i tova mai e gre6ka koqto pravq. Mn go obi4am i ne moga da ponesa misalta 4e e s druga i gi vijdam zaedno a toi obi4a vsa6tnost men. Adski sam obarkana i nz kakvo da prava a ima dve re6eniq na problema - da se opitvam da go varna ili da go zabravq! Molq vi daite savet.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Щом ти го обичаш и той теб каква е пречката.Защо се прави на мухльо и не каже на другото момиче че не я обича и че не иска да бъде с нея.Толкова ли е сложно да скъса с нея невиждам защо си осложнявате излишно живота.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    омг малко е объркаан този сериал
    ами нали те обича и ти го обичаш?! защо е с друга?за спорта?
    след като неможете вие да си изясните отношенията как ние да го направим?
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Щом обичта е взаимна, се съберете отново.
    Успех.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    омг малко е объркаан този сериал
    ами нали те обича и ти го обичаш?! защо е с друга?за спорта?
    след като неможете вие да си изясните отношенията как ние да го направим?
    Така ... права е в случая . Първо трябва да се изясните . А пък той м/у другото , къв е проблема да й го каже като не испитва нищо към нея ?
    Щом решите какво ще правите ... ако наистина се обичате взаимно се съберете \/
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми...само не ми е ясно защо сте се разделили първия път и защо е тръгнал с друга,за да ти прави напук?!Както и да е...аКО той наистина те обича трябва да каже на другото момиче истината колкото и трудно да му е и да се съберете.Не ми се струва много удачно да я използва като пионка за да те накара да ревнуваш,да те дразни или просто за да не е е сам.Каквата и да е и тя все пак има чувства...А вие щом ви свързва любовта,бъдете пак заедно,но според мен не го търси докато не скъса с друагата!Той така може да ви развърта до безкрай.Нека се изясни сам със себе си,да обясни всичко на другото момиче и тогава да дойде при теб

Званни му и му каже,че го обичаш и че искаш да сте заедно или по-добре му кажи чуствата си към него в очите му!АКо ти откаже да се съберете значи не те обича...И го забрави ако те отреже!Не се онижавай,нит ти е първият нит последният!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Shtom liubovta vi e vzaimna i spodelena Budete zaedno is e obichkaite
    YcneX
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E imal sam sashtiq problem ........ Ako tva mom4e te obi4a nqma da se vijda s neq ........ Toi trea da prekrati sekvi kontakti s neq i tq she go otreje 6tom toi ne iska da i go kaje .... A ako ne iska da prekrati zna4i te luje 4e te obi4a a se vijdate samo za sexa .....(ako pravite sex razbira se )
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Цитирай Първоначално написано от KOKOKKK
    E imal sam sashtiq problem ........ Ako tva mom4e te obi4a nqma da se vijda s neq ........ Toi trea da prekrati sekvi kontakti s neq i tq she go otreje 6tom toi ne iska da i go kaje .... A ako ne iska da prekrati zna4i te luje 4e te obi4a a se vijdate samo za sexa .....(ako pravite sex razbira se )
    Tva e mnenie na mom4e i mai trqbva da go poslu6a6.A pak i drugoto mnenie ne e lo6o.Da ne se zanimava6 s nego dakoto ne te potarsi.Tva koeto vsei ti kazva.Qvno iska6 da 4ue6 ne6to,koeto na tebe da ti se haresa.Ama tva e istinata.Ne e hubava ama e takava.Ponqkoga trqbva da q priemame.Obi4kam te!!!

Re: Moderated by W.I.M.: Да си го върна или да го забравя ?!

Цитирай Първоначално написано от pussycat
    Obicham edno mom4e s koeto skasahme predi 2 meseca. Toi sa6to me obi4a postoqnno go pokazva no kogato skasahme se hvana s druga za da me drazni za6toto q mrazq. I sega sa6to iska da se razdeli s neq za da se varne pri men no ne znae kak da i go kaje. A prez tova malko vreme dokato hodi s neq se vijdahme postoqnno i tova mai e gre6ka koqto pravq. Mn go obi4am i ne moga da ponesa misalta 4e e s druga i gi vijdam zaedno a toi obi4a vsa6tnost men. Adski sam obarkana i nz kakvo da prava a ima dve re6eniq na problema - da se opitvam da go varna ili da go zabravq! Molq vi daite savet.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Ако те обичаше истински, нямаше да тръгне с оная, за да те дразни.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Званни му и му каже,че го обичаш и че искаш да сте заедно или по-добре му кажи чуствата си към него в очите му!АКо ти откаже да се съберете значи не те обича...И го забрави ако те отреже!Не се онижавай,нит ти е първият нит последният!
    Така е няма кфо да се мъчиш само

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Еми говори с него. Ако наистина те обича, значи няма кво да се занимава с другата. Но да ти кажа чесно, тва почва да ми напомня малко на едно такова филмче дето дават в 6:30 сутринта по канал едно .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си