- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да си го върна или да го забравя ?!
Obicham edno mom4e s koeto skasahme predi 2 meseca. Toi sa6to me obi4a postoqnno go pokazva no kogato skasahme se hvana s druga za da me drazni za6toto q mrazq. I sega sa6to iska da se razdeli s neq za da se varne pri men no ne znae kak da i go kaje. A prez tova malko vreme dokato hodi s neq se vijdahme postoqnno i tova mai e gre6ka koqto pravq. Mn go obi4am i ne moga da ponesa misalta 4e e s druga i gi vijdam zaedno a toi obi4a vsa6tnost men. Adski sam obarkana i nz kakvo da prava a ima dve re6eniq na problema - da se opitvam da go varna ili da go zabravq! Molq vi daite savet.![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Щом ти го обичаш и той теб каква е пречката.Защо се прави на мухльо и не каже на другото момиче че не я обича и че не иска да бъде с нея.Толкова ли е сложно да скъса с нея невиждам защо си осложнявате излишно живота.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
омг малко е объркаан този сериал![]()
ами нали те обича и ти го обичаш?! защо е с друга?за спорта?
след като неможете вие да си изясните отношенията как ние да го направим?
"Целувка за лека нощ"
Щом обичта е взаимна, се съберете отново.![]()
Успех.![]()
Така ... права е в случая . Първо трябва да се изясните . А пък той м/у другото , къв е проблема да й го каже като не испитва нищо към нея ?Първоначално написано от midnight...
![]()
Щом решите какво ще правите ... ако наистина се обичате взаимно се съберете \/
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ми...само не ми е ясно защо сте се разделили първия път и защо е тръгнал с друга,за да ти прави напук?!Както и да е...аКО той наистина те обича трябва да каже на другото момиче истината колкото и трудно да му е и да се съберете.Не ми се струва много удачно да я използва като пионка за да те накара да ревнуваш,да те дразни или просто за да не е е сам.Каквата и да е и тя все пак има чувства...А вие щом ви свързва любовта,бъдете пак заедно,но според мен не го търси докато не скъса с друагата!Той така може да ви развърта до безкрай.Нека се изясни сам със себе си,да обясни всичко на другото момиче и тогава да дойде при теб![]()
Званни му и му каже,че го обичаш и че искаш да сте заедно или по-добре му кажи чуствата си към него в очите му!АКо ти откаже да се съберете значи не те обича...И го забрави ако те отреже!Не се онижавай,нит ти е първият нит последният!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Shtom liubovta vi e vzaimna i spodelena![]()
![]()
Budete zaedno is e obichkaite
YcneX![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
E imal sam sashtiq problem ........ Ako tva mom4e te obi4a nqma da se vijda s neq ........ Toi trea da prekrati sekvi kontakti s neq i tq she go otreje 6tom toi ne iska da i go kaje .... A ako ne iska da prekrati zna4i te luje 4e te obi4a a se vijdate samo za sexa .....(ako pravite sex razbira se )
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
Tva e mnenie na mom4e i mai trqbva da go poslu6a6.A pak i drugoto mnenie ne e lo6o.Da ne se zanimava6 s nego dakoto ne te potarsi.Tva koeto vsei ti kazva.Qvno iska6 da 4ue6 ne6to,koeto na tebe da ti se haresa.Ama tva e istinata.Ne e hubava ama e takava.Ponqkoga trqbva da q priemame.Obi4kam te!!!Първоначално написано от KOKOKKK
![]()
Ако те обичаше истински, нямаше да тръгне с оная, за да те дразни.Първоначално написано от pussycat
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Еми говори с него. Ако наистина те обича, значи няма кво да се занимава с другата. Но да ти кажа чесно, тва почва да ми напомня малко на едно такова филмче дето дават в 6:30 сутринта по канал едно.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!