Moderated by W.I.M.: Когато си спомняме за минали връзки?
Dori kogato novata liubov te vruhleti,po-sladka,po-istinska,po-nejna ot vsqkoga,spomenite ot starata liubov ostavat vutre v teb,dulboko v du6ata ti,zagnezdeni,nemislimi,boleznini,jestoki.Vremeto lekuva,no koe? Vremeto zabravq li?
4uvstva6 se oburkano,znae6 kakvo iska6,znae6 kakvo 4uvstva6,no onazi-starata liubov te mu4i s pepelta ostanala ot neq,vilnee6ta v du6ata si.Zadava6 si vuprosit:luja li obi4aniq 4ovek,za6to se obru6tam nazad,za6to pomnq,za6to pepelta me kara da se natujavam,za6to,za6to,za6to...KOI E OTGOVRA? ZNAETE LI?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Защото една голяма любов не може да се забрави за няколко дни!Където е имало пожар,остава жар...Според мен не бива да се опитваш да съградиш нова връзка с друг човек,ако преди това не си изтръгнал първия от сърцето си,защото може втория клин да забие първия още по-навътре в душата и съзнанието ти
ами когато си спомняме миналите връзки чувстваме една топлинка в сърцето..няма как да не е така, защото при положение че някой е нахлул в живота ти и след това изчезнал оставя следа
не казвам че винаги става така, но повечето пъти...
просто това за мен е особена разновидност на носталгията
всяко едно преживяване с близък човек си остава запечатано и след това не се трие току така, все пак не сме машини
ами когато си спомняме миналите връзки чувстваме една топлинка в сърцето..няма как да не е така, защото при положение че някой е нахлул в живота ти и след това изчезнал оставя следа
не казвам че винаги става така, но повечето пъти...
просто това за мен е особена разновидност на носталгията
всяко едно преживяване с близък човек си остава запечатано и след това не се трие току така, все пак не сме машини
Pri men puk VUOB6TE ne e taka Nikoga kogato si spomnqm za predi6na vruzka ni6to v men ne e "tepvalo" i nikoga ne sum 4uvstval "топлинка в сърцето" 6tom nqkoe momi4e me e skusalo zna4i ne6to ne e bilo nared i tq ne me e xaresvala (ve4e) ili sum q naranil (nesuznatelno) ili 6tom az skusam s nqkoe momi4e zna4i tq po nqkukuv na4in me e naranila (samo 2 momi4eta sum kusal i 2te za6toto me naranixa) i az ne vijdam smisul ve4e da sum s neq 6tom vednuj me e naranila 6te go napravi PAK. Za tova ne izpitvam nikakvi 4uvstva kogato si spomnq ne6to za predi6na moq vruzka. Moje bi do sega nikoga ne sum se vliubval ISTINSKI i za tova ne mi puka za nikoe ot momi4etata s koito sum bil.