- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq pomognete mi
Zna4i az sam devstven no moqta priqtelka ne e devstvena.pritesnqvam se i za razmera na penisa si toi e okolo 12 - 13 sm v vazbudeno sastoqnie molq daite savet PLS
na kolko si?
mi ve4e sam po4ti na 17 bez nqkolko meseca
i v kraina smetka kakyv ti e problema? ako e za penisa nqma kvo da ti puka momi4eto nqma da ti kaje ni6to ako si te obi4a pyk i nali ideqta e da e s teb ne s vibrator 30 santimetra...tai 4e spoko
DoN't WoRRy, Be HaPPy
dano naistina da e taka :}} mersi za saveta
абе еби бе кво те боли за неква шаврантия там ръгай и се кефи да не ти пукатва че искат големи пишки някои жени и те незнаят за кво ги искат просто трябва да капризничат за нещот
![]()
Ами как да ти го кажем за притеснение си е.НО важно е какво върши а не колко е голям.Капиш пии една бира и да не ти пука има хора с пишки по 1 сант и не им дреме щот знаят как даго ползват
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
tva za razmera si e boja rabota bre 4ovekna seki razli4no
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
И аз не разбрах к'аф ти е проблема...Хуя бил 13сант. голяма ралта...
Д-ра като казва 4е на жената 8-10 см.стигат зна4и не тря да се притесняваш,брато ЧУКАЙ ЗДРАВИ И ДА НЕ ТИ ПУКА !!!
ПРАЙ СИ КЕФА УСПЕХ![]()
![]()
![]()
![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
Много вярно ....Първоначално написано от spokx
Кат си девствен откаде знаеш колко ти е хуя при секс?
Сложи +1,2 см...
Първоначално написано от Анонимко
12-13см е добре спокс![]()
някои момчета и толкова нямат![]()
Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...