- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- GYLTATE li?
az predlagam da probva6 vednuj-dva puti i ako ne ti hareva prosto mu kaji! ako ne te razbere po-dobre go zareji! (predi toi da te e zarqzal!) mom4etata go priemat mnogo li4no! drug varqnt e da svur6i v ustata ti i ti da ostavi6 spermata da se razlee po 4lena mu! obiknovenno e mnogo sexy!!! i az poprincip gultam no ako ima gaden vkus e gadni4ko! slu4va se razbira se i daje da e sladka!
black cat or white cat,that is the question!!!
a we galtai we kak taka nqma da galta6tva e ebati qkoto edna moiq priqtelka samo za sperma se moli
![]()
mejdu drugoto izlesdvaniqta pokazvat 4e spermata e super polezna! edno momi4e mnogo gultalo i kosata i stanala super blestq6ta i meka! a ne e polzvala nikakva kozmetika za kosa! samo gulta6e!
black cat or white cat,that is the question!!!
Ами, задръж го в устата си и го глътни после.Първоначално написано от sineoka_kukla
Абе земи се скрий! Ти не си мачока!!Първоначално написано от Machoка
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Незнам ,но какъв е смисълът от презерватива ако гълтате.
Смисълът е в това да не хванеш болест, предавана по полов път, детенце!Първоначално написано от akademika
[quote]akademika написа:
Незнам ,но какъв е смисълът от презерватива ако гълтате.
Смисълът е в това да не хванеш болест, предавана по полов път, детенце!Прочети секцията за полова култура и ще разбереш, че има много болести които се предават и орално,не говори неуместно
Това е съвсем друга тема. Лично аз не говоря за свирка с презерватив.
Opredeleno "za" galtaneto. Az i priqtelq mi mn mu se kefim \/
mi az haresvam da gultam. malko e trudno kogato gultash sperma na dvama, zashtoto dokato glutne6 drugiq veche ti se prazni inak e gotinp
Първоначално написано от ^Gabi^
awe![]()
![]()
![]()
ti kva sperma na 2ma gultala we ?da ne e bilo na 2 ku4eta ili neshto takova? ti na kolko si we piklo? na 2ma gultala
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Fat_phil
сигурно спи с по 2-ма и си праят тройка...1 не й стига така са кучките!!! то не елошо да пробваш ама да разправяш тук и там е тъпо
ti li6e mikaje6 kvo e typo!? da spala sum s dvama i vednaga kato vidite nqkpoi koito si priznava vednaga go ubijdate i go pusvate! za razlika ot vas az priemam tova koeto syum i si pziznavam!Първоначално написано от мимето
6tom kato i haresvat troikite nqma lo6o.Vypros na izborAz li4no ne maniram ne6to lo6o v tova
Az ne sam protiv g1ltaneto! Tva da b1de qsno, i az sam na mnenie 4e na koqto i se g1lta->6te g1lta, na koqto ne-> nqma. Prosto ne me kefqt takiva izkazvaniq kato tvoito...4e 6tom na mom4eto mu bilo kef "seka da gulta" . Ne si ti 4oveka koito da kazva!Първоначално написано от KOKOKKK
...Tolko ot men po taq tema...
A za drugoto...Mi mila ako ne iska6 estestveno 4e nqma da go pravi6.Mnogo mom4eta gi kefi da gledat kak im se razti4a spermata po tqloto na momi4eto.Vajnoto e da znae6 dali i ti go iska6.Ne iskai otgovor,kogato re6enieto si e samo tvoe.Pomisli si...ako se 4udi6 mnogo opitai vedn1j i ako ne ti haresa ne go pozvolqvai 2ri p1t.