- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво пиете най-много?
Водка пия най-често,ама най-много ми се услажда...рома..и бирата
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Кафе,шейк,мразя бира...
nai-mnogo piq hapove xiaiaxaxaxi
koka-kola
emi bezalkoholno sprite a alkohol zaviso ot kupona ili nastroenieto i dali iskam da se otrezvam .... si4ko bez vodka (ve4e) i mastika (uzo )
biri4ka i vodka![]()
ВОДА и Скрябин (за тези които не се сещат, това е руски компрозито, а не напитка).![]()
Вино и бира.
Най-често пия бира и водка!Иначе вино,пина колада...абе кфото се сетиш се е алкохол!(аз друго освен алкохол не обичам)
Аз наблягам на бирата,но понякога пия и други неща,но по-рядко.Мразя водка,защото имам лоши спомени от нея.![]()
Bacardi Breezer
пия това което ми харесва....![]()
super ste tupi vsi4kite da jivee mastikata![]()
Джин с тоник,Водка с кола,Мента с мляко
Бира.
аз пия ... водка... бира... текила... вермут... мартини... но водката и бирата си ги обичам най много не е важно какво толкова а как ... в смисал никога не е хубаво да пиеш на гладно ... освен ако не обичаш да повръщаш ... трябва също да си имаш мярка ... примерно пиеш от известно време и знаеш от колко се напиваш и от колко стигаш до точката на повдигане и т.н. ... всеки си има възможности ... намира се тяхната макс. точка след серия от опити ... това естествено зависи и от килограмите ... респективно количестовото на кравта и смесването на алкохола с нея ...
... нещо друго ракия не мога да пия за което ме есрам защото съм българче![]()
водка - кола ... бира...фъстъчки ... чудесно ...
възможности ... мисля че най голямата до сега почерпка ми е била на чиста текила мисля че към 400... пиенето не е лошо нещо стига да си в добра компания и алкохол който не е менте10х за внимането
![]()
Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!
За алкохол-Бира и Вермуд а ина4е кафе и кола![]()
rakia + limonada , rakia + qbulka(gazirano), rakia + banan (nat. sok)
tva sa![]()
т. 2, 9
vodka i after shok
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Пия само ром,ракия,бира и като няма друго-червено вино.Нищо друго алкохолно.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
icy COla i spriTe s mn Led I limon
..
Ем аз смесвам бира и водка но ако не прекаля нишо не ми става.Е понякога когато смесвам тея двете ако е на купон слагаме и малко тютюн \/ якоооооооооооо
![]()