- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ТЪПИ ГОСПОЖИ
невили ви се е искало да убиете някоя госпожа
направооооооооооооо некой са толкова тъпи![]()
Долу Циклопааа!!!(за тези,който идея си нямат за какво говорятова е изключително злобно еднооко същество прибиваващо в моето даскало вече сигурно над 50 години!)
![]()
![]()
![]()
Миналата година ми идеше да пребия една. Но се въздържах де. Вече не ни преподава. А по принцип нямам много проблеми с даскалите
o,takiva individi imame za kvito nemoje6 i da me4tae6....
Учителите ни помагат да решим проблеми,които нямаше да имаме ,ако ги нямаше и тях.
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Много често взе да ми се случва !
Особено госпожата по немски !
Когато ми прави забележка за спането по време на часкво толкова спим си в час
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
oo да то в нащу даскалу с лопата да ги ринеш тея искам да смачкам физиономиите на тая по англ на тоя по матем оо и по история![]()
![]()
мн ме нервят тея хорица
![]()
Am az imam 4etirima daskali deto super mn gi uvajavam i sa super pe4eni, no... kakto vinagi ima nqkoi tupi i zadrusteni ... vsisul uj znaqt oba4e nqmat nikakvo otno6enie kam u4enicite koeto e nai-vajnoto spored men...
e az ve4e ne u4a ama nali znaete koi ne moje da si nameri rabota stava ili u4itel ili policaiina4e predi s edin priqtel sko4ihme na boi na u4itela po fizkultura i posle ni stana pruv priqtel mnogo po4na da ni uvajava
![]()
ei ko staaaa ko praim
Дам,класната ми е истинска Круела Девил![]()
~ * ~ LovE 0nLy ToShi ~ * ~
Hahhah 95% ot daskalite sa bokluci
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
pri men samo taq po fizika e bolna ... 12 klas stanat i taq se o6te ne e razbrala 4e imam pravoto da si pi6a kogat si iskam i ne me e*e za neinata fizika mnogo e kuha napravo mi ide da q metna prez 4-tiq etaj a i kakuv lubimec sum na taq po l-ra .... ba** mamito
Не, но ми се е искало да си разменим местата за един ден. Така ще види какво ми е било на мене, като съм й търпял мизериите.Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Много пъти.![]()
Оф, и на мен мн пъти ми се иска да хвана за врата някой даскал, ама все още не съм посмяла...има време де![]()
![]()
особено 2-3 малеееееееееее....тцтцтц ама и те са мноооооооо зле ве
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
iskam da ubiq taq poПървоначално написано от ~ mImSiTy-bE ~
1 vo matematika
2 po istoriq
3 fizika
aaaaaaaaaaaa mrazq gi no nai mn klasnata
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неизбежно е без 'тъпи госпожи' .
От мойте даскали тая по физколтура ме нервира много .![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
za6to zadava6 glupavi vaprosi? mnogo qsno 4e da ama ne samo da q ubiq no i da umre v m1ki...
A men mn me nervira tozi po fizkultura, ama takaa kakto go gledkam mozhe da mine i za gospozha :PПървоначално написано от *-*Krisito*-*
A inache typi bol, osobeno taq po istoriq,deto mi prepodawashe minalata godina, ama ne ucha istoriq weche![]()
хаха...мразя даскалите - даже съм била шамар на един по рисуване :P хахахаАма той си го изпроси де
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Хаха ами да една дето секи ден ме гони от час как да не й натрия носа![]()
Първоначално написано от Анонимко
nishto novo
![]()
sega 6te narejdam si4ki moi gospoji
g-ja Miteva Po (matematika)- ima edna ogromna lilava bradavica pokrite s kosmardak miri6e na ako ot vol i ima stry6ki ot pacyl mejdy z1bkite miri6e kato anala na sadam hiusein a pak ima y6na kal vav vejdata i kosmite i v y6ite sa i kolkoto bradata na osama ben laden
g-j ivanka jeleva (po geografiq) - tq e leko ple6iva i poglavata i ima menzis ot kozel prostitytka neinata pri4eska e kato venec tq e p1len kozynak ima mystatk kato na v1zrojdenec i ne si br1sni krakata sigyrno e kyrwa vejdio voivada pod mishnicite e kosmata kato 4ybaka anala i voni kato mi6nicite na si4ki negri ot afrika
g-ja savova (po fizika) - tas gospoja kogato govori zabiva i vika aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa6to taka i vika "mmmmmmmmmmmmmm" mn pati tq e ploska kato frandjiiska g1za i e kato 6perplat tq e obi4a da ni pohapva kosmite ot analeca ima stryjki ot ako mejdy z1bkite i ve4er kato si legne mastyrbira kato si me4tae ilian vy4kov da q 6ibava vav vaginala
g-ja dimova (po himiq) - tq pak e ple6iva no ne s pri4eska venec no s pri4eska gevrek tq obi4a da si pohapva bamq s vkisnali svinski 4yrki tq poprackva postoqno i miri6e na mn gadno ako tolkoa gadno ako 4e mi idva da si obrasna kosmite ot anala me4taq da mi lije madyrite no mn sajelqvam tq e p1len patkan
g-ja edreva (po angliiski) - tas gospoja e p1len anal moje da mi oskybi sas zabki kosmite ot madyrite tq e p1len kloshar ili metal no ne vijdam golqma razlika smesena e tq e p1len 4yr tq e nenormalen kosam ima kosmi po ezika , ima stryjki ako mejdy z1bkite