- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто имам нужда...
Мали не знам ко ми става ама чак ся осъзнах каф идиот е бившият ми,а аз 7 месеца след като ме заряза го обичах лудо.Само искам да кажя на всички момичета,които ги зарежат да не плачат за някакви олигофрени,защото просто не са го оценили.Не искам да слагам под общ знаменател всички маже ама повечето са огромни олигофрени и се правят на кой съм аз,че сяка мога да имам.Вече във втори такъв се влюбвам и разбирам,че просто съм плакала и страдала за накяф идиот дет и се прави на кой съм аз,а инак е една кръгла нула.Писна ми от такива мъже.Даваш живота си за тях,а те го оценяват чак като ги заебеш от всякаде!Ей тва е жестоката истина!Чудя се защо не послушах съвета ви в началото да го забравя,а се унижавах да му се моля,да се боря,да се променям...баси защо съм толкова тъпа!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии