.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Moderated by W.I.M.: Харесах я, какво да правя ?!

онзи ден се запознах с едно момиче от чата. хареса ми честно казано. сладурана е, а и имаме много общи неща. лафихме си добре, ама нищо интересно не стана. в смисъл и аз не предприех нещо. ама бих искал пак да се видя с нея. кво да правя ?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

ami vlez vav 4ata i q nameri predloji i da izlezete da se zapoznaete

EPA MN QSNO 4E TAKA 6TE NAPRAI6
    If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...

Guest
    не ме разбрахте явно. аз се запознах с нея лично. прочетете пак кво съм написал,щото грешно сте го разчели.
    въпроса е след тва кво да правя ?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми поговорете си пак и пак се вижте
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    е има ли смисъл да я водя на кафе пак ?
    кво толкова по-различно ше и кажа от предния път ?

Guest
    аре бе разбирачите, дайте някъв съвет бе :P

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Гост Пуснато на: 05.03.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

е има ли смисъл да я водя на кафе пак ?
    кво толкова по-различно ше и кажа от предния път ?
    Emi kato nachalo za da suzdade vruska,ako taf iskate...trqbva da se oposnaete poveche...s edno kafe i dve dumi "kak si,ko pravish,a kude uchish,a na kolko si,a gadje imash li si" NISHTO NQMA DA STANE...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Град
    on the beach
    Pri men e sa6tiq slu4ai i nito az,nito toi predpriema ne6to,a i dvamata go iskame.Za tva i kaji 4e neizdarja6 i se zimaite
    Love:The key that unlocks the hars of impossibility

Голям фен
    e ti kwo ochakwash da ti kajem sega kwo da prawish li ?shtom mislish,che e bezmisleno ne ia wodi na kafe..da widim de she ia zawedesh?na zoopark li ?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е как к'во - покани я да излезете
    Казваш че имате много общи неща...направете нещо заедно тогава

6tom imate mn ob6ti ne6ta kak taka nqma kakvo da si kajte? Qvno ti nemoje6 da se otpusne6, idete na kafe i si govorete za vsi4ko tva deto si govorite kogato ste pred komputara

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    6tom imate mn ob6ti ne6ta kak taka nqma kakvo da si kajte? Qvno ti nemoje6 da se otpusne6, idete na kafe i si govorete za vsi4ko tva deto si govorite kogato ste pred komputara
    vinagi e po lesno da napishesh ot kolkoto da kajesh ....... ama vodi q na disko vmesto na kafe.....Pii te po neshto alkoholno i she se otpusnete i dvamata
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Ama za6to tryabwa da zawisi ot towa dali ti 6te predprieme6 ne6to.Ami ako tya te othwyrli.Pomisli pyrwo be.I togawa we4e ya wodi na sre6ti .Leleeeeeeeee ne e istina prosto

Guest
    Значи преди година бях от хората,които са твърде против да излизат с хора от чата,пак камо ли да хдоят с тях.Чатя от 4-5 години вече...Чатя си с хора от 3 години няма каде постоянно и никога не сам ги виждала на живо.ДОкато един ден от пролетната ваканция ми се включи един и да кажем,че що м му пратих снимки и почнах да си говорим мн му допаднах....първите 3-4 дена не му обръщах внимание,ама мн ме кефеше...на снимките беше мн готин,характерите ни съвпадаха и двамата мн се интересувахме и занимавахме с англиски...абе страхотно беше...размехме си номерата,даеж почнахме да си пращаме целувки и да си казваме обичам те....смешно а да се влюбиш в някой от чата ама на мене ми се случи.И тва се развива за 2 седмици само и след тва на саштият ден кат почнахме даскало след пролетната ваканция си оредих среща с него.Бях толкова сигорна,че няма да ме хареса или ще си има друга или пък ще е някой грозен е смотан,а той излезе някаф мн готин пич,с който ходих 5 месеца и беше голяма любов.За тва излез с момичето

Голям фен
    Оо..миличък, по чата рядко се получава нещо свястно просто защото там я няма тръпката от запознанството - там си ги избираш като в каталог - по снимка, възраст...тъпо е! Иначе, щом сте си се харесали, няма нищо лошо да се видите!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си