Mucko shti kaja pyrvo neshto, nikoga ne unijavai sebe si sys frazi ot sorta "kolko sym typa" ala bala nedeiii. Kvot stanalo stanalo toi onq si pati sam.. kazvash 4e se praveli 4e vsqka mojeli da imat mi napravi se i ti 4e mojesh da imash vseki dai si malko samo4uvstvie dori i da ne e taka da e vseki dai si samo4uvstvie shte vidish kolko po gorda shte se po4uvstvash nqma i da ti puka daje za piklio kato toq. Prosto ot ytre izlizash s gordo vdignata glava gledash vseki po nadut s prenebrejenie, usmihvash se na vsi4ki ostanali i taka sama shte po4nesh da gi razlichavash i da stranish ot takiva hora. Togava shte namerish nqkoi podhodqsht za tebe. Kazvam ti syvet koito e nai prost i moje bi na nqkoi shte se stori naiven , no vsichko e na psihichna osnova i kakvoto nie si go napravim tova e. Kakvoto chuvstva dushata tova lichi ot vyn, za tova chuvstvai shtastie i gordost, bydi mila i dobra te dobrite hora sami shte te potarsqt!!! I nai vajnoto USMIHVAI SE na vsichko dori i na neshtastieto togava to samo shte izbqga ot teb!