- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто имам нужда...
Просто ми е шибано,че не осъзнах тва още в началото.Че въвъ връзката му снего правих грешки ама мн прощавах и като направих поредната грешка той ме заеба.И аз тапата 7 месеца ко ли не направих за него.Доста хора го уважават,но има и такива дето ми казавах,че е идиот.Даже и най-добрите му приятели казват,че сам прекалено добра и красива за него и не трябва да страдам за него.Винаги когато някой го убидеше аз доказвах колко страхотен чоек е...А той какво казал на един(дет аз го изрязах кат почна да ме сваля),че съм била курва...Ех,не нзам дали наситина го е казал или елъгал.Ама вече край!НИкакви такива.Достачно се унижавах заради него.Нит ще ме види нит ще чуе за мен повече до тука беше!!!Мряза някой да си игра с мен и с чуствата ми.Баси не съм лош човек,а защо се стрдам и плача за някаф такъв!!!Milenka мн си права и така ще направя.10х за мнението LP_girl_14 дано след вреем пак да сам щастлива!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии