- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za 1ta lubov
Kakvo bihte napisali kato pojelanie za rojdeniq den na pyrvata vi liubov?S otgovorite si moje da mi pomogneete.![]()
nemoga da ti kaja konkretno napishi taf i tfa i tfa...kakfoto chufstfash i mislish tfa napishi,no as na moq napisah "4RD milo pojelavam ti mn radost,no samo s men.Pojelavam ti mn dulug jivot,prekaran s men.Pojelavam ti mn usmifki,zardi men. Pojelavam ti mn dechica,ot men i mn liubov,OT MEN !!! Obichkm te beskraino mnogo slunchice !!!"
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Оби4ам те безкрайно думите не могат да опи6ат какво изпитвам за това мисля 4е е достатъ4но само едно голямо оби4ам те !Не6то такова напи6и
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
blagodarq no..nie ve4e ne sme zaedno i ne moga da i napi6a taka..isam ne6to ot koeto da se raz4uvstva
Знам,че няма да помогна много,но все пак ще кажа че всичко което напишеш ще бъде красиво и ще прозвучи добре,стига да е написано или казано от сърце![]()
da znam az samo 6te si go izmislq no samo mi zagatnete nqkoe hubavo izre4enie , misul....pls
"Da si jiwichak,zdrawichak,wsichko nai-hubawko..{} "
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
да видим дали това ще ти свърши работа![]()
Желая ти достатъчно слънце , за да запазиш мирогледа си светъл !
Желая ти достаъчно дъжд , за да оцениш слънцето още повече !
Желая ти достатъчно щастие , за да запазиш духът си жив !
Желая ти достатъчно болка , че и най - малките радости в живота да ти изглеждат много по - големи !
Желая ти достатъчно да получиш , за да задоволиш желанията си !
Желая ти достатъчно да загубиш , за да оцениш това , което имаш !
Желая ти достатъчно " Здравей "
, за да ти даде сили за последното " Довиждане "
Вярвай, защото вярата спасява.Надявай се, защото надеждата крепи. Обичай, защото чистата обич винаги
!
Бъди жив и здрав защото
здравето е залог за радост
радостта е път към щастието
а щастието е това което ти
желая от сърце.
Пожелавам ти любов пред която и най - влюбените да се възхищават и приятели пред които и златото да не е цеННо
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл.
На хубави дати се раждат само хубави хора ! Днес е една прекрасна дата , а за мен ти ъи повече от прекрасен човек ! Ч.Р.Д.
mersi MNOGO
считам, че ти помогнаха, АнонимкоПървоначално написано от Анонимко
![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·