Moderated by W.I.M.: Той е по-нисък, това ме дразни !
Здравейте!Имам така да се нерече "проблем" или поне за мен е такъв, на пръв поглед изглежда глупаво, но напоследък за мен това се оказа от значение...Значи, от скоро си имам приятел (може би някъде 3 седмици). С него се рабираме адски много, отношенията ни са идеални, пасваме си адски много като характери, за първи път се чувствам толкова добре в компанията на някое момче и усещам че мога да му доверя всичко и да очакам адекватно поведение от отсрещната страна. Имаме доста голяма разлика в годините, но това не ми пречи за момента. И така разбираме се, всичко си е ок...НО...(защо винаги трябва да има едно но)... приятелят ми е малко по нисък от мен и леко пълничък, изглежда леко пълничък защото е нисък, иначе не е дебел.И тази разлика във височината, макар и малка започва да ме дразни все повече и повече...някак си не се чувствам комфортно...немога да си слагам обувки с токчета...а и като излезем и не ми е комфортно някак си...Знам че звучи глупаво,знам че ще ми кажете че ако наистина си го харесвам и държа нанего, това не би трябвало да е пречка но...
Надявам се да ми помогнете или поне да ми дадете някаква насока как да действам...а и как да кажа на момчето че го зарязвам ЗАЩОТО Е НИСЪК!?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!