- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Призна ми нещо интересно...
Здр, начи - ходя с едно момче от 3 седмици и малко. Тая нощ си писахме и той ми призна, че от начало в мен харесвал само външността ми и, че от начало само искал да ме бодне. Каза също, че даже съм му била досадна, ама вече ме бил заобичал!!![]()
![]()
Аз не му отговорих щото се чуда да му се сърда ли или кво...тва определено ме разрои ама нз...вие кво мислите??
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
mom4eto e bilo iskreno.I kwo wie prawili li ste sex .Ako ste i ne te e zarezal zna4i stawa za 4owek.Ako ne ste oba4e prawete go i prikliu4waite \:D/
Еми, правили сме...ама все пак тва не ме кара да се чувствам особено добре...Първоначално написано от pashka
![]()
Admin-Coki:
Хах, а дали това не е изтъркан номер точно с цел да те "бодне"? Издига ти се в очите, пускаш му и накрая те заебава.![]()
Абе, никога няма да можеш да разгадаеш освен като продължаваш с него, но очаквай всичко. На момчета голямо доверие не трябва да им се има, особено в началото и особено на тази с такива намерения.
Също така за 3 седмици незнам как така чак ще те заобича.Незнам...не го познавам, че да мога да твърдя нещо със сигурност. Ти сама си прецени. Нищо чудно и той да се е променил, но имай предвид, че както казват хората - "Вълкът козината си мени, но нрава - никога". Винаги си имай нещо на ум. Познавам много такива хора, които тръгват с момичета само заради секса, ходят с тях 2-3 месеца и ги зарязват. Имам наблюдения върху такива от много време и мога да ти кажа, че те ни най-малко не са тръгнали да се променят и също така вече съм сигурна, че някои хора просто не търпят прогрес. Те си остават на едно и също елементарно ниво на мислене. С патката!
Успех!![]()
Samo nerazbrah za6to si trqbva da mu se surdi6? Za6toto v na4aloto e iskal samo 4ukane li?
Ami ne mislq, 4e e iskren, 6toto ne moje taka izvednuj da te zaobi4a (liubovta idva bavno), az ne vi poznavam, no mi se struva, 4e go e kazal samo i samo "da znae6 ti, 4e toi te obi4a" a kato znae6 tova, 6te mu dava6 tova, koeto toi iska (i koeto ti vse o6te ne si mu dala, osven sexa)...shva6ta6 li![]()
Ами, схващам, ама не ми се вярва, щото тоя го познавам отдавна и по принцип не е от люлинските дупета дет си търсят играчка. Все пак, аз мисля да го зарежа първа, защото ще ми стане много кофти, ако наистина се окаже, че е само за секса...![]()
Admin-Coki:
6tom ti go e priznal na4i ne e vuzmojno da e samo zaradi sexa.. ina4e za kvo 6e ti kazva ako iska samo da te bocka? oba4e egati naglostta.. az na tvoe mqsto bih mu se razsurdila i nema da mu davam da bocka skoro![]()
abe spored men mom4eto e iskalo da ti dokaje 4e darji na tebe.nqma za kakvo da mu se surdi6 o6te po malko da go kusa6 e ako durji6 na nego razbira se.
ami az mislia 4e sled kato te bodnal mu e haresalo i iska o6te ili drugiq variant 4e naistina e re6il da ne te zarqzva kakto parvona4alno si e mislel i e re6il da bafe 4esten kam teb zad ane razbere6 ot niakoi drug-6toto vse pak 100% niakoi 6te znae i moje da ti kaje-za tva az bih prodaljila s nego no skoro niama6e da vidi sex za da razbera dali naistina 6te iska da ste zaedno ili e samo zaradi sexa... poigrai si s nego i vij kvo iska samo 4e po zaobikolniq pat!
Е поне ти е признал, а щом те е боднал и не те е оставил може ми има некви чуства към теб, а може и да те опъне още няколко пъти и да те зареже :P
Boxing mother fucker!
vij mili4ka nqma ni6to lo6o da si s nqkoi samo zaradi sexa! men ako pita6 toi te izpolzva i ti trqbva da go zareje6,no po takuv na4in 4e toi da si misli 4e TI si bila s nego zaradi sexa! povqrvai mi taka 6te e nai dobre!
black cat or white cat,that is the question!!!
Хората променят намеренията си, когато срещнат човек, който наистина им харесва.
mnogo si pravaПървоначално написано от sineoka_kukla
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
nPoCTo^A3 iskam da ti kaja 4e tova koeto napisa e taka ,no 6te dobavq 4e osven tezi maje koito kaza 4e si nabludavala... az sy6to znam momi4eta koito si mislqt s PUTKITE taka 4e ima hora i hora ....![]()
![]()
![]()
emi toi ve4e nali te e bodnal? Taka 4e i da go zareje6 i da ne go , fakta si e fakt
i toi e postignal pyrvona4alnata si cel.. Pyk edinstveniq na4in da razbere6 dali e bil iskren e da si ostane6 sys nego, i da ne go zarqzva6, samo za da si PYRVA (lele kolko e typo tva).. ti si precenqva6 de
![]()
Първоначално написано от SEXtreme
awe moje li da si tolkova tupa we?mom4eto ti e kazalo kvo e mislilo i 4e sega ve4e ne e taka i se 4udish dali da mu se surdish!!!!q se stegni!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
няма да отговарям по подобаващ начин шото може да нацакам някой колега..
а пък че те обича не му вервай.. просто лъже и то много яко и мисла че ти сама усещаш..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ами ти какво искаш да хареса в теб първите дни от запознанството? Всеки, койот казва, че харесва друго, на външнстта в първите 2-3 седмици, до месец от запознанството - просто лъже. Никой не може даде точна преценка за човек от толкова кратко познанство.
И тук са ми смешнни защитниците на тезата за любов от пръв поглед - това са чисто и просто физически привличания, защото какво друго може да има на пръв поглед?! Пък и на втори и на трети - споменах вече какъв е според 'инкубационният период'.![]()
Така, че твоя те лъже, но не за физическото привличане, а за това, че сега вече гледа на теб по друг начин - защото не е възможно.
А на 'просто'аз'ф, която каза, че не можеш да заобичаш за 3 седмижи ще кажа, че можеш да заобичаш за 3 секундиЕ да, в по-общия смисъл на думата обич - може би да се влюбиш..
![]()
mom4eto e razkrilo purvna4alnite si 4ustvasega6nite moje da sa drugi ...
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
цакат те яко мацко...аз мисля че тоя е от големите играчи дето знаят как да си го получат-и вече го е получил-нали така...
Интересно и напълно възможно все пак.Не виждам защо да му се сърдиш,след като ти го е признал въпреки всичко.Първоначално написано от SEXtreme
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
404
nz ama 4estno kazano ot 4asti bih se 4ustvala leko zasegnata...6tot tui koeto ti e kazal e koftiq,ami ako naistina te be6e zaebal sled tui?![]()
makar 4e tova 4e si e priznal e ne6to hubavo. moje pak i da e po4nal da izpitva ne6to po-silno
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
4oveka si e izlql du6ata pred teb i ti e kazal 4e te haresva a ti iska6 da go zarqzva6 ...q premisli.....
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.