- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- пъпки след секс
здравейте
правих секс без презерватив (знам, знам - не трябваше.., и сега забелязах че имам някакви пъпчици по главата на члена.
дали са симптоми на някаква болест?
кажете моля ....
"някакви пъпчици" още не е симптом на заболяване!Защо не се опиташ да опишеш малко по-подробно проблема, да обясниш за какво става въпрос и да кажеш каква е хронологията за да ти се помогне?????????
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ами то проблем няма (надявам се).
просто се притесних, защото 3 ден вече не изчезват тези пъпчици - малки са, по главата на целия член, изгелждат като обриви даже, не сърбят, няма секрети някакви ...
от какво може да е ?
Седи грей се чак болес едвали пък гъбички по може.3 дни е ти какво искаш то едно леке не минава след трето то пране а ти искаш пъпки да минат.
А едвали някой може да ти каже нещо повече просто отиди на лекар да ти каже поне шанса да познае е по голям.
Според мен също са гъбички, няма нищо страшно.Просто отиди на лекар и той ще ти даде нещо с което да се мажеш и ще ти изчезнат.Първоначално написано от 20/M/Sf
Успех !!!
ех, мерси
поне ме успокоихте малко, но наистина ще отида да ме прегледа чичко доктор за всеки случай...