.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

asket
    Guest

пъпки след секс

здравейте
    правих секс без презерватив (знам, знам - не трябваше.. , и сега забелязах че имам някакви пъпчици по главата на члена.
    дали са симптоми на някаква болест?

кажете моля ....

Супер фен
    Град
    Sofia
    "някакви пъпчици" още не е симптом на заболяване!Защо не се опиташ да опишеш малко по-подробно проблема, да обясниш за какво става въпрос и да кажеш каква е хронологията за да ти се помогне?????????
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

asket
    Guest
    ами то проблем няма (надявам се).
    просто се притесних, защото 3 ден вече не изчезват тези пъпчици - малки са, по главата на целия член, изгелждат като обриви даже, не сърбят, няма секрети някакви ...
    от какво може да е ?

Guest
    Седи грей се чак болес едвали пък гъбички по може.3 дни е ти какво искаш то едно леке не минава след трето то пране а ти искаш пъпки да минат.

А едвали някой може да ти каже нещо повече просто отиди на лекар да ти каже поне шанса да познае е по голям.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Седи грей се чак болес едвали пък гъбички по може.3 дни е ти какво искаш то едно леке не минава след трето то пране а ти искаш пъпки да минат.

А едвали някой може да ти каже нещо повече просто отиди на лекар да ти каже поне шанса да познае е по голям.
    Според мен също са гъбички, няма нищо страшно.Просто отиди на лекар и той ще ти даде нещо с което да се мажеш и ще ти изчезнат.
    Успех !!!

ех, мерси
    поне ме успокоихте малко, но наистина ще отида да ме прегледа чичко доктор за всеки случай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си