- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problem s roditelite....
zdr.ot dosta vreme 4eta tozi forum i re6ih i az da postna moita istoriika. tq e slednata: Ot 2 meseca se poznavam s edno mom4e koeto mn mi haresva kakto i az na nego. trygnahme predi 2 esdmici , no bez znanieto na roditelite mi.V4era se slu4ilo taka 4e ni vidqli dokato se celuvhme i kazali na maika mi. Tq estestveno napravi golqm skandal i mi zabrani da se vijdam s nego, za6toto smqta 4e edinstvenoto koeto iska e da me vkara v legloto si. Govorih s nego i mu kazah cqlata istina, toi otvyrna 4e e mislil mn dali me obi4a i e siguren 4e izpitva istinska liubov kym men, iska da prodyljim da sme zaedno i 6tql da napravi vsi4ko za da se borim da sme zaedno....
Vie kak smqtate , da obyrna li gryb na zabranata na roditelite mi i da prodylja da sym s nego ili da se primirq i da ostavq mom4eto koeto stra6no mn haresvam i za koeto se borih ot mn vreme...pls pomognete mi![]()
![]()
![]()
Имам няколко въпроса :
1.Каква ви е разликата в годините с момчето?
2.Колко му е умствения багаж?
3.Майка ти познава ли го?
4.Пита ли майка си защо мисли така ?
![]()
Искам да добавя , че отношенията между тийнеиджърите(като теб и мен) са
доста полярни и крайни понякога, но е важно да знаеш че любовта между родителите и децата е единственото непреходно нещо през живота. В общия случай ! ! !![]()
1. az sym na 16 , toi na 17
2. da, ima umstven bagaj
3. samo po tova koeto i razkazah za nego
4. kaza 4e ne mi bilo vremeto za vryzka......(no coment)
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Slavina``sad
1 dobra vi e razlikata
2 ne vsi4ki na 17 g imat bagaj i tova 4e ti e kazal neshto koeto vsqko mom4e moje da kaje ne ozna4ava nishto.
3 maika ti kvo i se burka v neshtata we basi?ti si predcenqvash s koi shte hodish i kvo shte paish(nai-ve4e shtom si se borila za tova koeto iskash)
4 vreme si e da ti kaja
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Поговори добре с майка си![]()
(и нищо да не излезе походи с момчето ,но ако се окаже като в предположенията на майка ти -откажи се).не ти е време за връзка разбирам само ако имаш някъкъв важен изпит а в 9 клас няма.Постъпи каквто ти е на сърце - защото аз също съм на 16 и търся това което ти вече имаш, така че не мисля че ти е рано(момичетата съзряват дори по-бързо)
![]()
normalno![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Поговори с майка си.
И тя е била на 16 и би трябвало да те разбере до някъде.Кажи и че наистина го харесваш и искаш да си с него.
Успех![]()
Ми майка ти трябва да разбере 4е ве4е си на 16 и 4е ве4е си ли4ност която сама може да се оправя с ли4ния си живот за бога ти след 2 години става6 на 18 а майка ти ти прави проблем за целувка!По добре хубаво поговори с майка си така 4е тя да рабере 4е ве4е не си малкото й моми4енцеТова е моя съвет
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ами според мен си реши сама това до колко ще си определяш сама живота зависи от теб
помисли дали ти искаш тази връзка или тя ще е пореднара лека авантюра![]()
"Целувка за лека нощ"