- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нз как да продължа ...
Сигурна съм , че много от вас са били в моята ситуация . Просто се влюбих в най-неподходящия човек . Не мога да мисля за друг , да погледна друг , даже не мога да изрека изречението към непознат : ''Виж го тоя пич'' . Просто не мога . А той даже нз дали има нещо към мен , или просто е Нарцис , който се гордее с това , че една тъпачка не може да отдели поглед от него ! И по дадените ми условия е невъзможно да разбера каквото и да е било . Въпроса е , че това не е една тъпа тийн любовна история ! Поне аз не я чувствам такава ... Най-лошото е , че след само няколко месеца даже няма да видя никога вече очите му . Просто имам чувството , че бих искала да умра с този човек . Реално го желая ! Така е вече втора година и с всеки ден страдам все повече и повече , и усещам как в мен има една огромна буря , но и да искам не мога нито да я покажа , нито да я премахна от мен ...
mili4ka i az sum v gore dolu su6tata situaciq ot 3 meseca nasam oba4e 4oveka e ot moeto u4il6ite i e s edna godina po golqm ot men...no nikoga dosega ne bqh sre6tala takova mom4e prosto..ne govorq samo za vun6niost kato harakter kato intelekt kato vsi4ko prosto...i taka purvo mu namerih icq nomera po4nahme da si lafim v icq vseki den, da se pozdravqvame...sled tova izlqzohme i na kafe po negovo predlojenie-o6te ne moga da povqrvam vse o6te ni6to ne estanalo no ot tova koeto stana s men dosega moga da te posuvetvam da ne 4aka6 za6toto jivota si otminava i ako ne napravi6 ne6to posle moje da e tvurde kusno-ne razbrah dali s tova mom 4e se poznavate no ako ne se otidi zagovori go izlezte na kafence....prosto se bori za 4oveka kogoto obi4a6-jivei dokato moje6
stiskam ti palci-uspeh i da razkazva6 kakvo stava s vas
![]()
samo ne se ot4aivai deistvai smelo
mome pogovorete si ina4e nishto ne mojesh da razberesh! a taka da si sedish i da ne kajesh kakvo izpitvash e golqma greshka vqrvai mimoje bi sum po-golqm ot pove4eto koito pishat vuv foruma i znam pove4ko
![]()
sus zdrava
Ps a zashto nqma da go vijdash tam sleg kolko vreme beshe?
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Да,така е!Също имам да добавя нещо към това...при мен хората ми казваха "Не се излагай,не се унижаваш да говориш и да му се кланяш"...обаче,когато обичаш някого,това не е унижение.Говори с него,после ще се чудиш какво е можело да стане,ако си говорила с него и така...пък после кажи кво ставаПървоначално написано от Fat_phil
Това е времено явление. Знам как се чувстваш в момента- и аз преди време имах такъв проблем, но след като намерих, човека който ме заслужава и да видиш как ми мина, та се забрави. Не си струва да се измъчваш заради такова момче. Обикновено са големи лекета такива!
ами според мен най-доброто решение е да поговорите.