- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я забравя
Познато много познато!!!!
И аз исках да умра да се самоубия...,но както виждаш съм тук жив и здрав ,че и пиша в тази тема!!!Мен ме оправиха три неща:
1.времето
2.приятелите
3.сегашната ми приятелка
Времето лекува всичко...чрез приятелите забравяш всичко...весела компанийка хахо хихи забавляваш се и не мислиш за нищо...докато не срещнеш другото момиче което ще ти завърти главата както направи с мен!
Вярно винаги като я видиш...ще се сещаш за преди в главата ти ще нахлуват само спомени ,но повярвай ми само хубави..а и ако не са постарай се да са такива!!!
Все пак живота продължава горе главата!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
ah 4ove4e az sy6to podkrepqm tezata 4e samoubiistvoto e vyzmojno nai-glupaviq variant.vqrvaj mi i az sym imala tozi problem i ne vednyj sym mislila za tova...da znam 4e idva edin moment v koito si kazva6"za kakvo da jiveq?adski e trudno taka ne izdyrjam pove4e!po-dobre da umra"da ama ne.v takiva momenti v koito ve4e si doprql noja do venite si kazva6"ima li za kogo da jiveq?"i ....e sigurna sym 4e ima mn takiva hora okolo teb.ako ne za sebe si ,ako ne za tqh ..napravi go na puk na neq.jivej za da j dokaje6 4e si po-silen i moje6 da q prejivee6.
daj edna usmivka i potyrsi drugo momi4e,sigurna sym 4e ima takiva koito sa mn po-svestni i gotini i takiva koito pove4e te zaslujavat
pojelavam ti uspeh 4ove4e i ...dryj se-gore glavata![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again