.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кола маска...

Та след като си направите колко маска колко издаржа докато не избият пак косъмчетата...и колко пати ходите в месеца на колко маска...Каде си правите кола маска...и колко плащате?Та питам щот мисля да си направя ама ме е страх от болката щот никога не съм пробвала...ДО ся само с самобръзначка карах ама то не е работа да си браснеш краката през два дена пак и се режеш мн...аве ужас...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    To ne e nujno da e v salon...tova go re6ava6 ti.Az si gi maham sama s kola maska,koqto struva okolo 1lv nqkade i gore dolu 2 sedmici 4e i pove4e ponqkoga nqmam kosam4e po krakata.I ne boli mnogo spoko.Vapreki 4e ti 6tom do sega si gi mahala sas samobrasna4kata s rabotila moje i da te zaboli pove4e 6toto te sa stanali i po debeli.
    I was lost and I'm still lost...

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Da i az si pravq vku6ti. Ne boli tolko spokoino No vse pak efekta e po-dulgotraen

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Няма какво да се лъжем - боли! Ако си от префърцунените мамини детенца ще има да пискаш 1 седмица и на второто дърпане ще излезеш от салона и то крещейки! Но ако не си от този тип момичета няма да имаш проблеми с кола-маската!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    I az si gi praveh sama, no ima mesta, koito ne vijdam i ne se poluchava dobre. A az kakto imam na vsqko vyzmojno mqsto...i gi maham....Mani mani...Za pyrvi pyt te syvetvam zadyljtelno da otidesh na kozmetik. Posle moje i sama da si gi mahash. Sled bryznene bydi sigurna, che kosymchetata sa po-debeli i po-tvyrdi...Ot tova boli bez symnenie, no bolkata e samo edna secunda. Spokoino....nqma nishto strashno. Az hodq na vseki 3-4 sedmitzi, a v nachaloto malko po-chesto. Oredqvat kato se mahat s maska ili epilator. Struva si...

Guest
    a sam ne moje li da si pravi6 kola maska i kolko dolu gore struva ta? kfi marki ima? kude se prodava?

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a sam ne moje li da si pravi6 kola maska i kolko dolu gore struva ta? kfi marki ima? kude se prodava?
    Moje i sam,tazi deto az q polzvam e 80 stotinki(pone posledniq pat kato si zeh be6e tolkova).
    I was lost and I'm still lost...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moje i sam,tazi deto az q polzvam e 80 stotinki(pone posledniq pat kato si zeh be6e tolkova).
    a za intimni 4asti (triugulnika), kola maskata polzva6 li q? i kak se kazva markata?

Guest
    Ami sq kakva kola maska si kupuvate-te4na,gore6ta ili studena?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си