- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- здравейте!имам голям проблем...
здрейте!имам един проблем:значи,аз и моите две добри приятелки харесваме много едно момче...познаваме се с него(на здрасти-чао сме).обаче просто немога да издържам-искам да го целуна.незнам той какво мисли за мен-само знам,че казва,че не излиза с по-малки...как да постъпя?![]()
nA KOLKO godini si i toi na kolko e?
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
ами той е с една година по-голям от мен.
Ами няма ви нищо - я виж например аз се опитах да ходя с момиче което бе с 1 година по-голямо от мене и то ме харесвше но незнам - след 4 месеца се разделихме.(аз съм на 16)
kaji ni ti na kolko si za da predcenim momentaina4e nqma da stane
аз съм на 12
тцк тск тск ,Тои може би още не е готов.
maliiiiiiiiiiiiiiiiiii ti si 6ti klas we?![]()
leleeeeeeeee! ok de vse pak govori s nego izlezte obajdai mu se potela i leka poleka po4ni da mu govorish malko po-mili i po-mili neshta i ako toi po4ne da otvrushta zan4i shte stane rabotata
идеи?
той мойе да те харесва но му е трудно да го изрази - имал съм същия проблем - доста е притеснително
благодаря,а какво,че съм 6-ти клас?Първоначално написано от Fat_phil
![]()
отдели го по някакъв начин от групата за малко и му признай - но гедай да няма други че да се притеснява
тва добре(той не е срамежлив,обаче аз се притеснявам от негоПървоначално написано от akademika
![]()
това е другия проблем,че се притеснявеам когато съм с него....
Дай еднозначен знак на "колегата" ,че го харесваш , защото на тая възраст ние момчетата сме едни такива "охлювчета" дето все още се страхуват от чувствата си
ок...ще се опитам.хайде чао и ви благодаря![]()
Абе,хлапета,я си залягайте над уроците и не се занимавайте с глупости![]()
ti, toi i dvete ti priqtelki = 4etvorka = grupov sex = orgiq. tui e polojenieto , drug izhod nqma za da ste vsi4ki zadovoleni (duhovno)
ми мацка...опитай се да преодолееш срама и действай!![]()