.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Vita Gold

Vita Gold

Nqkoi probval li "Vita Gold"? Na men mi go prepora4aha, no mi se 6te da 4uq parvo nqkakvi otzivi predi da go probvam.

Голям фен
    Град
    София
    za kvo e tova? za purvi put go 4uvam..

Tova e nqkakav vid kafe, koeto pomaga za otslabvane.

Супер фен
    Нищо ново не е, старите методи за отслабване под ново име и с по-висока цена. Голяма реклама, голям шум за нищо. Можеш да си купиш активните съставки в десеторно по-голямо количество на доста по-ниска цена.

Mersi za otgovora. A ako ima efect, za6to da ne se probva, vapreki cenata. Pak i ne sam pila podobni ne6ta i ne sam zapoznata s vliqnieto im.

Голям фен
    Доста теми изчетох за това кафе..казват,че на литовката му пишело,че за "оптимални резултати намалете до минимум сладкото ,тестеното .."и нз си кво.То като спреш сладкото и тестеното и без кафето ще отслабнеш.Доколкото си спомням съдържа хром,зелен чай и нали кофеин,които ако си ги приемаш поотделно съшата работа ще върши..И разбрах,че не излизало евтино.

Mersi za otgovora , no mi se 6te6e nqkoi koito go e probval da kaje ima li efekt, no qvno nqma takiva.

Повече от фен
    Град
    orange county
    mili4ka po dobre ne si davai parite za gluposti ami po dobre si vzemi nqkakuv ured az imam kolelo(veloargometar)i sum dovolna
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от chestra_f
    mili4ka po dobre ne si davai parite za gluposti ami po dobre si vzemi nqkakuv ured az imam kolelo(veloargometar)i sum dovolna
    Az ne slizam ot koleloto lqtoto i krakata mi nqmat nujda ot stqgane. Imam nujda ot leko namalqvane na kilcata sled zimata i tozi zasednal na4in na jivot.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    "Vita Gold"-една приятелка го пие тва..до колкото знам е голяма гадост обаче !свалила е 1 кг за около седмица,но също така е била намалила хляба до 1 филийка на ден,никакво сладко и много зеленчуци !
    Цената му май че варираше от 9лв. и нещо до към 10.50.
    На опаковката пише ,че се пие по 1-2 пъти дневно,преди ядене.(приятелката ми го пие 1 ).за съдържанието..ами..хром,зел н чай и др.
    ако разбера др ще пиша .
    2 т. от правилника. Бан на профил

ami zna4i: maika mi si go kupi tai kato be6e 4ula mnogo za nego.Zaradi tova re6ih i az da go opitam.4estno da ti kaja mnogo e gadno i na neq specialno izob6to ne i pomogna.Az li4no mislq 4e vsi4ko e vapros na reklama i 4e vsa6tnost ne deistva, zatova probvai s ne6to drugo

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    Доста теми изчетох за това кафе..казват,че на литовката му пишело,че за "оптимални резултати намалете до минимум сладкото ,тестеното .."и нз си кво.То като спреш сладкото и тестеното и без кафето ще отслабнеш.Доколкото си спомням съдържа хром,зелен чай и нали кофеин,които ако си ги приемаш поотделно съшата работа ще върши..И разбрах,че не излизало евтино.
    Най-важната съставна е l-carnitine-a, който обаче е в незадоволително малко количество. Ако искате да имате много по-добри резултати си купете направо чист l-carnitine и с малко тренировки резултатът ще е отличен.

Kosetooo
    Guest

leeleeee

za edna sedmica e otslabnala CQL kilogram.
    evala[ako edin den ne qde6 pak otslabva6 1 kilo]

Blagodarq na tezi, koito otkliknaha na temata. Moga da vi kaja, 4e prejalih tezi 10 lv. i si kupih Vita Gold. I kolkoto i da ne vqrvah ima6e efekt, ne 4uvstvah glad i imam pove4e enegriq. Za sajalenie mi svar6 opakovkata, koqto kupih i nikade ne go namiram po aptekite. No tova nqma da me otkaje ot jelanieto mi da svalq izli6nite kilca

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си