- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sushtestvuva li takova neshto...?
Ima li test,koito pokazva s kolko mom4eta/momi4eta si spal/a?Ili 4e si imal/imala samo edin seksualen partnior?Chuvalili ste za takova neshto?Ako nqkoi dade nqkakva informaciq shte sum mnogo blagodarna!![]()
![]()
![]()
Za purvi put 4uvam za takova ne6to, a i ne mi se vqrva da moje da se dokaje po nqkakuv na4in s kolko muje/jeni e imal seksualen kontakt daden 4ovek!!!
Aко гаджето те лъже или не иска да каже с колко е бил, няма да си помогнеш с измислици.
Ne stava vupros za gadjeto mi a za men!Ve4e sme zaedno po4ti 2 godini,a toi zapo4na da se sumnqva v men,koeto mn me naranqva...Vupreki 4e i az sum mu davala povodi da si misli 4e mu izneverqvam!Vuprosut e 4e iskam da mu DOKAJA(ne samo s dumi) 4e tova koeto si misli e pulna glupost!Първоначално написано от `Death`Whore`
Имаш наистина странно въображение, но няма как да го убедиш, щом не ти вярва след двегодишна връзка.
hahahahahhahah ami sspored men nqma
6to napravo ne ti kaje hahaahhahahah
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мисля, че няма.Първоначално написано от ^Green_Lady^
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Nqma takiva testove-ima samo testove,pokazva6ti dali si devstvena ili ne!
Не са тестове - гинекологът просто поглежда и ти казва. И той може да каже дали е влизало нещо достатъчно дебело във вагината, а не дали жената е била с мъж.
edva li ima ili pone ne sum 4uval![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
nqma takova neshtoПървоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Hahha ... vi6 sq ... za momi4etata .. ima pri doktora .. i 6a se vidi ... no za mom4etata .. ne ...Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
И аз не сам чувал за такива тестове,но е добра идея може да изобретят нещо подобно...
Относно тва 4е не ти вярва....нз как да му го докажеш,може би той трябва сам да го осъзнае![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
da we doktora shte kaje s kolko mom4eta e spalo momi4etoПървоначално написано от LoF`DeSsYy
moje da kaje dali e devtsvena ma s kolko go e praila ne moje da kaje
Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
![]()
![]()
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
po temata : AMA RAZBIRA SE,CHE IMA!!!DAJE IMA OSHTE EDIN TEST DETO KATO SI GO NAPRAWISH I TI KAZWA I IMENATA NA PARTNIORITE!!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Първоначално написано от rosenceto
За какво ти е тест,показващ дали си девствен или не като ти сам си го знаеш \/
Така че до ся не бях чувала и едва ли ще чуя за такива тестове![]()
Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...
XAxaxx Mnogo zabavna tema...bi trqbvalo da znae6 s kolko 4oveka si spal/aest ako ne si bil/a mnogo piqn/a i da ne pomni6...ama i togava nikoi ne moje da ti pomogne
![]()
hahahaha iska6 da si proveri6 gadjeto li hahaha nqma takuv test no za tazi cel ako mu vqrva6 ima6 usta i ezik v neq i moje6 da go porazmurda6 i.....da go pita6
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Попитай в аптеката![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Това е ебавка, нали?
Не може да не е ебавка. Практически невъзможно е.. тъжно е.Green Lady, или каквото си там.. умственият ти капацитет наистина е нещо ново за мен.
Опази Боже от умни деца .. [-o<
Аз мога да ти дам информация от сорта на "много" или "малко", с точност не работя, все ощеПървоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
За първи път чувам...![]()
kvi sa tiq gluposti be? nqma takova ne6to kato test koito da pokazva s kolko si go pravil! ne moje6 da dokaje6 na gadjeto si po nikakuv na4in ili 6te ti vqrva ili go razkarai!!!
black cat or white cat,that is the question!!!