.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор

Големи пръсци

абе са кат съм дребен, а незнам защо и имам доста големи пръсци та картинката не е розова. изглеждам още по набит. та мога ли някак си да ги понамаля мъничко поне не съм дебел ама краката ми изглеждат къси и дебели

Re: Големи пръсци

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    абе са кат съм дребен, а незнам защо и имам доста големи пръсци та картинката не е розова. изглеждам още по набит. та мога ли някак си да ги понамаля мъничко поне не съм дебел ама краката ми изглеждат къси и дебели
    mi ako si treniral sa porasnali i nema kak da stanat malki

Фен
    Град
    София
    ne moje6 da gi ponamali6 zabravi

Супер фен
    Генетика си е това, трудно можеш да ги намалиш. Както и предмишниците, използваш прасците си всекидневно и почти постоянно. Единственото, което можеш да направиш, е да избягваш да ги натоварваш излишно. Или с други думи следващият път, когато трябва да станеш от PC/TV-то за да си вземеш бира, помоли някой наоколо да ти донесе.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Taka se stava 100 kg i tova ne e reshenieto!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Ебаваш се или поне не намирам истина в това, което твъдиш при условие, че в темата за снимки те има?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от zaek
    Ебаваш се или поне не намирам истина в това, което твъдиш при условие, че в темата за снимки те има?
    ??? за кого става въпрос и за какви снимки изобщо говорим?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си