- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?Тя ни разиграва?
Ситуацията е следната...2 момчета и 1 момиче.Момичето неможе да се реши с кое момче да бъде и разиграва и 2те момчета.Ту при единият, ту при другият.Това се повтаря 2 пъти и едното момче съм аз.На 3тият път тя се върна при него но той скъса с нея защото вече не искал да бъде разиграван.И тя се върна при мен.Всички ми казваха "как може едно момиче така да си играе с теб", "тя не е за теб, остави я!"...въпреки че много я харесвам и казах "харесвам те, но немога да съм с теб защото немога да ти вярвам"...и ся ми е супер тъпо!Тя продлъжава да ме търси ама аз не и се давам много.Преди малко и се обадих и беше на кафе с другото разигравано момче въпреки, че с него си дадохме дума да не се занимаваме повече с нея, но явно се опитва пак да я спечели...Незнам какво да правя...само знам че много се привързах към нея и че ми е трудно да я забравя! давайте мнения и съвети pls...![]()
маа фака
Бъди мъж и я прецакай.Явно неможе да и се вярва и щом има удобен момент ще ти натрие носа пък и ще останеш без достойнство.Пък от друга страна ако ти се иска може и да походите малко ако вече си претръпнал относно женските игрички.
Момичета на света, колкото искаш. Тази не е за теб
Запази си достойноството и я 'отрежи' показно![]()
Това е доста тъпо от нейна страна, как може да се даржи така? Според мен трябва да се опиташ да я забравиш, тя не ви заслужава и двамата. Само ще страдаш ако продължиш да я търсиш.
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Отрежи я тотално. Това момиче определено не е за теб.
Споко, ще намериш друга.![]()
Успех.![]()
Приятел, както каза machoka, тази определено не е за тебе. Тегли и една майна и не се занимавай повече.Първоначално написано от ^SpideR^
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ха , ква па тая бесна кучкаТегли й една майна и да не ти пука за нея . И тя незнае кво иска
Айде с здраве !
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Нито познавате момчето ,нито момичето за да кажете коя за кой е и прочие.Може пък да са създадени един за друг - може да е любовта на живота му![]()
Не вадете такива безсмислени изводи без въобще да сте запознати в подробности със ситуацията.
Иначе бих те посъветвал същото.Остави я ,не че не е за теб ами затова ,че когато резнеш такава 'красавица (както я описваш ти) тя веднага ще се усети ,че почва да те губи и вече неможе да те разиграва и да те използва като кошче и ще се опита да те прелъсти отново.Съвета ми е да не и се даваш.Бъди мъж ,а не путка.Неможе едно момиченце да те разиграва - нека го прави с твоя приятел ,щом той има желание да се прави на путка и да и ходи по задника винаги ,когато тя поиска някаква услуга или има нужда от него.Трябва да имаш уважението на жените ,а и не само.Щом не го получаваш - ДАЛЕЧ от нея ! Просто забрави я тази ...знаиш ли ква е цаката ?
- ЦАКАТА Е ДА НЕ ТИ ПУКА !!!
Ето един мой любим цитат : "Не взимай нищо прекалено сериозно, особено себе си. Защото по ирония, точно когато не ти дреме на оная работа, точно тогава тя ще има най-много работа."
Повярвай ми този цитат съдържа ЦЯЛАТА ИСТИНА на тоя свят.Ако не ми повярвасй - убеден съм - ще го разбереш и сам (i'm hoping...)
Зарежи яКво ти пука за другият той е прецакан ,защото мадамата не е свясна
![]()
ти си намери момиче,което да не те разиграва такаиии след време ще си мислиш колко глупаво си постъпвал като я търсиш
![]()
Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...
ami stegni se we mom4e, 6tom q haresva6 napravi vsi4ko vuzmojno za da si s neq-proqvi harakter; razigravala te, emi mnogo qsno druj se po-mujki, dal si duma s nqkuv da ne ste si gadjeta s neq-6to za gluposti, presledvai celite si ili se primiri s polojenieto i ne se oplakvai!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Хехехе най ги обичам такива путки дето се мислят за много желани. Кво и се връзваш. Поздрави и майката и я остави да се занимава с който си ще![]()
.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Spored men tq ne zaslujava tvoeto vnimmanie!
Kakvo e tva sega...6te hodi pri ediniq,kato toi q ostavi idva pri teb i obratnoto...Taka e tupo!
Po-dobre q otreji i i pokaji 4e ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s neq.Momi4eta ima kolkoto iska6,ne e samo tq nali?![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Кви са тия булшит.Незаслужавала неговото внимание !Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
А ти от къде знаеш що за човек е той и що за внимание и отдава ,показва.Още по-малко незнаеш какви качества притежава.
Замисли се тоя ,който е писал темата е някъв 10ти клас с очила 4ти диоптар , "разбридана прическа" и висяща лига от десното ъгълче на устата ?! (нищо лично пич ,просто давам пример)![]()
Тва са глупости за вниманиети...
Нещата стоят така : колкото повече и обръщаш внимание толкова повече ти бяга.Направи се на безразличен ,бъди мъж и спри да и ходиш по задника като кученце.Жените обичат да притежават нещо ,което трудно могат да го придобият.Те обичат да се борят ,така победата е по-сладка.Стани нейния подарък ,а не тя твоя.Остави я тя по теб да се забъкне.Покажи мъжко държание - неангажиращо и неебателно просто я отсяй по най-бруталния начин (а именно - флиртувай с приятелките й и си прави кефа ,докато тя не почне да ревнува и да се бори за теб). Тогава наистина ще се почустваш върховно.Успех. ! И се дръж здраво![]()
Тази не ме кефи нещо ... Ако бях на твое място бих я прецакал, но ти препиръчвам да се опиташ да я забравиш, защото не се знае дали имаш моята воля![]()
обичам дениту ми{}