.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: 8mi mart ?

Hybrid View

hmmm
    Guest

8mi mart ?

q kajete va6eto mnenie...1 cvetence dali e dostat14no ili trqbva pove4e vnimanie da se ob1rne? imam predvid da ne be ne6to da preuveli4a s praznika ?

ами,цветето си е цвете,но май си трябва и внимание

kolkoto po-golqma iznenada tolkova po dobre :P stiga da e ot syrce de ne da se byhtish nasila

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Mi as mislq 4e nqma zna4enie kakvo si podaril vajnoto e da e ot syrtze s mnogo liubov!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    vnimanie spored men e nujno vseki den ne samo na 8mi mart..a otnosno podaraka 1 cvetence moje da e absolutno dostata4no,no zavisi na koq dama go podarqva6 :P
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Ами и едно цвете да е важното да е от сърце!Да си уважил жената или майката до теб
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

edno "obicham te" poveche bi mi haresalo ot edno cvete

Фен
    Град
    Велико Търново
    Всеки би се зарадвал на няколко мили думи и на едно подаръче... най-добре цвете... пък и момичетата и жените го заслужават...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Може да е мъничко подаръчето , стига да е от сърце В случая цветенцето става
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az bih otkachila ako mi podari cvete po princip obicham cvetq , ama ako sa podariavat na men neznam shto v tiah vijdam nai ujasnoto neshto na sveta!
    т. 2, 9

Мега фен
    Цветята са едно от най-красивите и благоуханни неща на света. Обичам ги! И без това мъж не би подарил сносен подарък на жена, цветето е по-добро.

spored men cveteto e nai podhodq6tiq podarak za tozi den.zadaljitelno razbira se vnimanie i nqkolko mili dumi.vajno e da e ot sarce

Според мен едно цвете е достатъчно, не е чак толкова велик тоя празник та чак толкова големи изненади да правиш.
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Guest
    kvo tolkova im haresvate na teq cvetq ew nqma neshto po gadno ot tva ve az kato gi vidia i sa izrivam ot ujas

Супер фен
    Град
    до тебе...
    nqma zna4enie kakvo e nujno e da e ot surce moje edno muni4ko cvete da e moje edin golqm bunet no e vajen jesta i da e ot surce ne kolko e golqm podaruka
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Важен е жеста. Това колко цветя си й подарил не е важно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си