- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8mi mart ?
q kajete va6eto mnenie...1 cvetence dali e dostat14no ili trqbva pove4e vnimanie da se ob1rne? imam predvid da ne be ne6to da preuveli4a s praznika ?![]()
![]()
ами,цветето си е цвете,но май си трябва и внимание
kolkoto po-golqma iznenada tolkova po dobre :P stiga da e ot syrce de ne da se byhtish nasila
Mi as mislq 4e nqma zna4enie kakvo si podaril vajnoto e da e ot syrtze s mnogo liubov!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ами и едно цвете да е важното да е от сърце!Да си уважил жената или майката до теб![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
edno "obicham te" poveche bi mi haresalo ot edno cvete![]()
Всеки би се зарадвал на няколко мили думи и на едно подаръче... най-добре цвете... пък и момичетата и жените го заслужават...
Може да е мъничко подаръчето , стига да е от сърцеВ случая цветенцето става
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
az bih otkachila ako mi podari cvetepo princip obicham cvetq , ama ako sa podariavat na men neznam shto v tiah vijdam nai ujasnoto neshto na sveta!
т. 2, 9
Цветята са едно от най-красивите и благоуханни неща на света. Обичам ги! И без това мъж не би подарил сносен подарък на жена, цветето е по-добро.
spored men cveteto e nai podhodq6tiq podarak za tozi den.zadaljitelno razbira se vnimanie i nqkolko mili dumi.vajno e da e ot sarce![]()
Според мен едно цвете е достатъчно, не е чак толкова велик тоя празник та чак толкова големи изненади да правиш.
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
kvo tolkova im haresvate na teq cvetq ew nqma neshto po gadno ot tva ve az kato gi vidia i sa izrivam ot ujas
nqma zna4enie kakvo e nujno e da e ot surce moje edno muni4ko cvete da e moje edin golqm bunet no e vajen jesta i da e ot surce ne kolko e golqm podaruka
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Важен е жеста.Това колко цветя си й подарил не е важно.
![]()