.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Ivancho`
    Guest

Moliavi pomognete imam problem

Zdraveite.Iskam vednaga da si spodelia problema 4e v momenta tova e nai-vajno za mene.Kojata okolo glavata na penisa mi e za4ervena.Penisa mi e postioanno vlajen,izpuska sekret.Taka sam ot 2 dni.Mia si go postoianno.Chustvam savsem leka bolka kogato si go pipam,predpolagam 4e e ot tova 4e e postoianno vlajen koeto me iznervia.Otkrivam vav sekreta malki par4enca neshto kato sgastena sperma.Takiva par4enca otrivam vinagi okolo prolet i esen.Predi okolo 1 mesec edna kurv a mi apravi svirki.Samo ne mi kazvaite 4e sam bolen ot neshto 4e shte otka4a.Moliavi badete iz4erpaemi s otgovorite si.Ne e nikakva bolest nali?!?Blagoedaria vi !

Голям фен
    Пич, ного не си намерил мястото да споделяш! ИДИ НА ЛЕКАР! Тука ще получиш само ебавки и спекулация...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Град
    София
    Ходи на лекар, тук едва ли някой ще ти помогне с нещо !!!

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от Kolbata
    Ходи на лекар, тук едва ли някой ще ти помогне с нещо !!!
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Определено не мога да кажа, че си болен, НО КАТЕГОРИЧНО НЕ СИ ЗДРАВ! А тези незначителни подробности които си дал - такъв отговор само можеш да получиш. Повече информация на мейла ми!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си