.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

За или против..?

Ако е пускана темата сорка,но съм новак.
    Какво мислите за секса за една вечер?
    Какво е вашето мнение,как го приемате?
    Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Когато нямаш постоянен партньор смятам , че в секса за една вечер няма нищо кой знае колко страшно (както мислят повечето хора ) Просто трябва да го правиш за собствен кеф...Все пак този човек може и да не го видиш след това Стига да е с предпазни средства и да не е прекалено безразборен , та чак до курвенщина да се стига, не смятам , че в него има нещо лошо!

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    nqkade si
    Spored men v seksa za 1 ve4er nqma ni6to lo6o,dori kogato si ima6 priqtel/ka.E,razbira se tr da se izpolzvat predpazni sredstva,no ina4e e gotino.

Когато имаш партныр не трябва да се прави !
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Приема се.Даже се препоръчва по-добре от постоянна връзка по-неангажиращо е.

Е са нали е 8-ми март не ми се мисли.

Темата я има разибра се и ако се беше разтърсил щеше да я намериш.
    Не съм спла с момиче за една мож, даже и за един следобед.
    Ай сили се

Голям фен
    Аз също мисля, че няма нищо лошо, СТИГА ДА НЕ СИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДРУГ. Иначе си е чиста изневяра = отврат.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Когато имаш партныр не трябва да се прави !
    Да.

Когато нямаш обаче...

mislq 4e e puskana podobna tema,no karai! 6te kaja samo 4e nqma ni6to lo6o v sexa za edna ve4er! pravila sum go mnogo puti e bilo gotno!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Аз също мисля, че няма нищо лошо, СТИГА ДА НЕ СИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДРУГ. Иначе си е чиста изневяра = отврат.

!!!!!!!!Още повече ,ако найстина държиш на човека с който си ,не би си го позволил.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Ами що пък не! Това си е адски яко SEX за една нощ. :P Ама наистина когато си нямаш приятел или приятелка щото иначе става гадно.
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Guest

Re: За или против..?

Цитирай Първоначално написано от spokx
    Ако е пускана темата сорка,но съм новак.
    Какво мислите за секса за една вечер?
    Какво е вашето мнение,как го приемате?
    dobre go priemame...

.

Значи стига да нямам притятелка...!Всичко е позволено!!!Ххихи Добре!!!Благодаря за мненията

Фен
    Град
    mircmax
    Mislq 4e nqma ni6to lo6o v sexa za edna no6t
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

И моето мнение е ЗА макар че не трябва да се прекалява, защото в един малък град като този от който съм аз (няма да споменавам кой) такива работи бързо се разчуват и тръгват разни неприятни слухове особено за момичетата...че са к*рви и т.н.
    Но иначе няма нищо лошо разбира се със съответните взети предпазни мерки поради това че не познавате добре партньора си. И не на последно място внимаваите с кого го правите не на другия ден да се чудите с каква салфетка да си хванете оная работа за да се изпикаете

PROTIV

mi az do sega ne sam pravila takova ne6to ama ne se i opitvam .. prosto ne mi haresva da se otdam na nqkoi nepoznat ... nz ... ne sam takav 4ovek .. ama vse pak 4ovek se promenq kvo li moje da stane

.

Подкрепям мнението на Glutton за малкия град,щото и аз сам в такъв и е малко кофти за момичетата!!!

Guest
    kotence_f не оточнихме секса за една вечер с познат или непознат! С непознат е малко по необичайно, но с познат и особено приател е нещо доста срещано според мен. На човек някой път му се иска че 2 не вижда Таа нали знаеш приател в нужда се познава! А относно непознатите не съди по филмите които си гледала...
    spokx Благодаря за подкрепата
    P.S.Наздраве и честит празник на всички жени... нека бъдат обичани и събличани от нас мъжете

emii i az mislq 4e v sexa za edna ve4er nqa ni6to lo6o daje ako nqa6 priqtel seriozen i ako vzeme6 predpazni merki si e mn gotinko pone moje6 da ekseprimentira66 kolkoto si iska6 i v pove4eto slu4ai e adski div sex
    SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Твърдо за... Стига да не нараняваш нечии чувства ...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

hmmm da vi kaja predpo4itam sexa za edna ve4er tai kato e neangajira6to i e mn qkooooooo! estestveno zavisi ot 4oveka....ama kato iska6 da se pozabavlqva6 s nqkoi 6to da da ne go naprai6..pak i dori da ima6 gaje..kvo? ako to ne te zadovolqva mn qsno 4e 6e se stigne do tva!
    p.s. mnoooo qka tema
    sex drugs and gabbba house

Фен
    Град
    Varna
    ni6to protiv ko si neangajiran

Guest
    nqma ni6to lo6o v sexa za edna ve4er, no da ne stavat mnogo tezi ve4eri. Opredeleno e po dobre za ne obvurzan 4ovek no puk ako ima6 vruzka e po dobre kogato iznevqrata e za edna ve4er (repliki ot sorta "az nikoga nqma da izneverq" sa napulno izli6ni)

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    е окей ве.. ти не са ли кефиш на секса.. аз са кефя и то достатъчно и немам нищо против тфа осфен да не е някфа изнефяра че тогаз стафа неприятно ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си