- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против..?
Абе манияк т'ва да говориш на "Ф" е мно старо и сдухано! така че МЕРСИ за мнението и се опрайЧЧЧ![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
секса за една вечер е като това да караш чужда кола за парви път, или да ядеш на някакво ново место, кадето до сега не си ял, или да вървиш по улица по която не си минавал. Винаги е по хубаво с нещо сигурнои и вече испитано, което знаеш какво ще ти предложи и какво можеш да поискаш. Но при секса за една вечер, както и при всяко ново и непознато нещо има едно усещане - тръпка, на се срещнеш с неизвестното, непознатото, това според мен е причината да го правим![]()
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Za mnogo hora naistina v tova nqma ni6to lo6o,no az li4no ne bih go napravila.Posle(pone spored men) se 4uvstva6 nqkak "upotreben".Tova si e moe mnenie,no ima hora,koito go haresvat i namirat daje za dobre,no po tazi pri4ina ima tolkova mn zabremeneli momi4eta na nepodhodq6ta vazrast i se pridavat tolkova mnogo veneri4esti bolesti.No v kraina smetka tova si e za tqh![]()
Patsowt леле брато ...това ми хареаса!!!
Защо не пробваш да пишеш нещо,много си добър с думите!!!![]()
![]()
![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
E nqma losho ..... imal sam 5-6 takiva ve4eri![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
ako si imash partnior...pff otvrat verno..naprimer moia pr mi kaza che she go e gnus ot mene posle..
3А разбира се![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ами ако наистина имаш сериозна връзка си е изневяра и е тъпо щот' после с гаджето ще ти е гузно ама иначе няма нищо лошо...вид забавление - някой обичат да ходят на кино, други - да играят мач, трети - да имат сексуална връзка за една вечерможе да е само за разнообразие
![]()
Ами "за" защо пък да не... готино е,понеже не означава нищо и не се очаква нищо от тебе...то нали за това е и "неангажиращо"![]()
съгласна съм с Пинк Бейби![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!