- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви презервативи използвате?
Ама че си глупава....дръж печено само се пошегувах, ти коя беше?Първоначално написано от Зелена
Za men Durex i Sportex machkat vsiaka konkurencia...vypreki che i te pokazvat defekti makar i riadko![]()
I men Durex i Sportex nai-mn me kefqt ( ne 4e imam mn opit i sum probval mn perzervativi de...) a defekt moje da ti dade ABSOLIUTNO vseki prezervativ (vsqka marka)Първоначално написано от flasher
P.S. Za tezi koito im stqgat nqkoi perzervativi moga da preporu4am (i na men mi stqgat malko nqkoi) Vitalis, kazaxa mi 4e sa malko po 6iroki ot pove4eto prezervativi.
Абе сериозно ли тея от 20 ст са добри и не се късат?
Щот не мога да повярвам не съм ги пробвала ама щом са 20 ст ми се виждат боклуци, ТАКА ЛИ Е?
Един от най-яките сексове с презерватив с мъжа е бил с кондом от 20 стотинки. Е, беше към час и половина заради това, но той казва, че му е било много хубаво.
awe condomi vsqkakvi,koi kakyvto iska...da vqrno e 4e nqma nikakva garanciq za 100%tova sigurnost.nie li4no polzvame vitalis,ili extra large,ili ultra thin,i na nas ni se slu4va da imame problem s 6irinata.xaxa ne az de,toi,ma tva si zasqga i dvamata![]()
Много ясно че нивки не съм някъв мишок да използвам такива глупости !![]()
na mene pak samo Durex ne mi sa e kasalПървоначално написано от Be`my`bitch
tez ot 0.20 One Tuch mi sa e kasal i Sportex sam kasal samo DUrex ne sam makar 4e i sled kasaneto pak s one tuch sam prail .ma ae s durexa sam nai siguren
Поначало съм консервативен и елитист, затова винаги съм взимал най-скъпото, което видя. Durex, в случая. Ама над 5 лева на седмица? Не знам, скоро може да сменя фронта.
Та, кой щеше да пробва Durex с мента? Как са? ^^
И, да, към тези, които не ползват презерватив:
Надявам се правите секс за бебе и освен това двамата с партньорът си сте напълно здрави. Защото, ако не е така, то сте пълни идиоти. Чекиджисти прости.
mi durex sensitive i vitalis sensitive
nai dovolna sum ot tqhjavascript:emoticon(':P')
Razz
абе момичета, вие не трябва ли да сте доволни не от презерватива а от пишока![]()
Don't Hate The Player, Hate The Game!