.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    На 3тата пейка в ляво завит с вестници

Харесах си едно момиче...

Проблема е там че предишните и са я наранявали много и тя сега не вярва на нито едно момче и на мен че наистина я обичам!! Как да я накарам да повярва че не всички са такива каквито са били миналите им и че аз съм напълно искрен с нея??

Голям фен
    Mislq che ili ne te haresva ili prosto ne e zabravila predishniq za da vkarva takiva opravdaniq ..ili e mazohistka vse pak klin klin izbiva ..

Guest
    Ако започнеш да й повтаряш, че не си като другите, съвсем ще я отчаяш. По-добре й докажи с действия любовта си - с постоянство, доверие и уважение, след време сам ще се убедиш, че тя е сигурна в теб.Успех

Голям фен
    auu..tia milata ne wiarwa weche..mi katoo ne wiarwa ia ostawai da si sedi sama,kat powiarwa sama shta potursi ;-D
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    Kianna Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 11:49 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

auu..tia milata ne wiarwa weche..mi katoo ne wiarwa ia ostawai da si sedi sama,kat powiarwa sama shta potursi ;-D
    Ебати тъпото изказване, ако няма какво да кажете, просто не се излагайте!Най-малкото не сте запознати нито с момичето, че да я определяте, нито със ситуацията, че да я разисквате така!

Град
    Абе като я познавам колко е упорита с чакане няма да стане!! Дайте други идеи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_BoY{P}
    Абе като я познавам колко е упорита с чакане няма да стане!! Дайте други идеи!
    Освен времето, би ли ми казал какви други начини за справяне с упоритост знаеш?Лично аз не смятам, че имаш избор..ама какво ти говоря, решавай.

Град
    Това с времето и аз го мислех но питам ако има някакъв друг начин!!

Голям фен
    Град
    София
    pokani q v more ot lubov nema kak da ne poverva tamun i s 6ampoan4e 6e se uredite

Повече от фен Аватара на aLakaZam

Re: Харесах си едно момиче...

Проблема е там че предишните и са я наранявали много и тя сега не вярва на нито едно момче и на мен че наистина я обичам!! Как да я накарам да повярва че не всички са такива каквито са били миналите им и че аз съм напълно искрен с нея??
    Не вярвай на тези глупости или нещо от рода на "имам нужда от време". Или действай бързо или се отказвай, защото иначе е по-гадно, повярвай...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Трябва да и спечелиш доверието и да я убедеш в чистотата на чуствата си / 1во себе си трябва да убедиш/. Това става с много търпение, разговори и опознаване
    обичам дениту ми {}

Re: Харесах си едно момиче...

Пич, тая нещо те лъже (поне да беше измислила нещо по-оригинално). Не й вярвай! Има една от моето даскало, която разправя подобни истории на пет човека, за да ги върти на малкия си пръст...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

za6to govorite taka moje momi4eto naistina mn da e stradalo zaradi biv6ite si gadjeta.vqrno e 4e ima i takiva koito izpolzvat podobni istorii kato opravdanie samo za da manipulirat nqkogo.ti q poznava6 po dobre ot nas taka 4e ti preceni dali e iskrena s teb ili prosto tarsi na4in da se izmakne ot situaciqta

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Направи така че да и покажеш на 100% че НЕ си като останалите !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако започнеш да й повтаряш, че не си като другите, съвсем ще я отчаяш. По-добре й докажи с действия любовта си - с постоянство, доверие и уважение, след време сам ще се убедиш, че тя е сигурна в теб.Успех
    To4no taka mislq i az

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    To4no taka mislq i az
    Точно! Такива неща с приказки не се оправяъщт .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си