- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Съгласни ли сте с едно нещо?
да.
не.
Не вили омръзна това?
Искате ли си стария профил обратно?
Да гласуваме за "временния бан"( за определен срок през, който да трае бана)
В името на това, че всеки може да се поправи предлагам най-сетне да се въведе временния бан.
Нека администраторите преценят сами по съвест.
Нека това най-сетне стане.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Аз съм за.![]()
Прекалено много станаха хората, заслужили си 'вечен' по тази система. Длъжен ли е админ екипа да си създава главоболия с ежеседмичното им поднояване?
Сърдете се на тях.
Не знаех,4е пише "ДЕБИЛ".
От кога е това,мисля,че е по-добре ако се махне...кофти би се почувствал някой,ако го баннат заради ай-пи то(ако чати от зала) и без да е направил нищо,види,че му викат дебил
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Какво разбираш под вечен бан?Първоначално написано от machoka
Хората не ме интересуват, а на администраторите ни им коства нищо да въведат срок за бана. А може да и греша, но все пак въпроса ми беше отправен към тях.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Шери,не пише дебил![]()
![]()
ако искаш имам един профил със банн (доброто старо време) та да видиш![]()
По темата-изооообщо не ме интересува !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Образно казано!Първоначално написано от sherry
dataworm,
на теб нищо чудно и това да ти пише. А това, че не те 'интересуват хората' е двустранно, т.е., замисли се кой се интересува от теб и си замълчи, защото дори и да има временен бан, ти няма да се облагодетелстваш от него. Някак нагло ми изглежда пускането на тази тема, с оглед поведението ти тук.
А за облагодетелстваш?... Привилегии ли трябва да има?Първоначално написано от machoka
Темата не късае само мен, така че би могъл поне да не се впускаш в излишни интриги. Смисъл няма какво да си казвам с теб. Въпроса е главно до администраторите.
Аз съм на същото мнение. =D>Първоначално написано от exploitedteen
Искам си първия ник! Писна ми да си извоювам все наново известността в тоя форумПървоначално написано от machoka
А и стават ебаси шибаните обърквания:
devil4e
XtazZy
XtazZy*again
HereTodayGoneToHell
Колко още???![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Съгласна съм... =D>Първоначално написано от exploitedteen
moje da se kaje i az sum za......Първоначално написано от p4elata_brumze
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
за!
"Целувка за лека нощ"