lell she se poburkam ....... na4i slu4kata e takava...
Predi okolo 3 godini se zapoznah s edno momi4eto(da go nare4em X) koeto mnogo mi haresvashe vidqhme se 3-4 pati izlizahme na 5-6 sreshta tragnahme ..... i taka hodihme produljenie na edna godina i 6 meseca ..... Razdelihme se ...Sreshnah drugo momi4e (da go nare4em X1) s koeto tragnahme i hodihme 7-8 meseca ....s neq sashto se razdelihme! Neznam kakvo stana,no pak trugnah s X i hodihme okolo 9-10 meseca i sega na Nova godina skusahme!!! Minaha se dva meseca i zapo4na da mi lipsva i pisah,ako iska moje da se vijdame samo no bez da hodim 6toto be4e stava banalno samo da kusame i da trugvame ......Tq se saglasi i taka se vijdame ve4e mesec bez da hoim samo za sexa.....tq mnogo me obi4a i bi napravila si4ko za men!!!Neznam za6to no kato sam s neq i mi e nekvo se taq ....Kato ne hodq s neq i mnogo po4va da mi lipsva,a edin pat razbrah 4e izlizala s edno mom4e i napravo otka4ih !!! I taka se vijdahme do tozi petuk!!! V subota otidoh v edna diskoteka i tam beshe X1!!!Kato q vidqh i tq mnogo mi dolipsva i se setih za qkite mom4enti koito sme imali zaedno i taka po kasno ve4er reshih da i pisha da se vidim ...Tq se saglasi ... I se vidqhme pogovorihme si i ni beshe mnogo qko zaedno i pak se zapali neshto v men!!!Reshih da i predloja pak da sme zaedno i tq kaza,4e mnogo iska samo 4e da ne q naranq kato minali pat .....az i obehtah 4e nqma ..... i tq se saglasi i reshi pak da opitame 6toto i na neq predi i bilo mnogo qko .... I taka reshih da prekratq vraskata si s X i da se zaema s X1 mnogo seriozno !!! Oba4e!!Oba4e predi 2 4asa po4nahme da si pishem s X (momi4eto koeto treashe da zareja) po ICQ i kato i kazah 4e iskam da si prekratim vijdaniqta i tq vika "qsno e !Ve4e se obejdavam za poreden put 4e ne me obi4ash ...." i na mene mi stana mnogo gadno i kato se zamislq ne mi se kasa s neq .......
Poburkal sam se ...........Misleh 4e ne sam se vlubval ....Kvo ne sam se vlubval az napravo obi4am !