.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: nai-malko 30

DirtyAnus
    Guest

nai-malko 30

Кръстих темата най-малко 30, защото ако се поразровя из темите ще намеря най-малко 30 подобни теми, ако не броим темата отдолу. Да познахте пак ще си говорим за размера , кво да се прави неизабежен комплекс. Попринцип аз съм от хората, които не се комплексират лесно, но в тоя случей е неизбежно. И на въпроса. От всички теми които прегледах, не намерих реално решение на проблема, а такова има. Не искам да се примирявам с факта че членчето ми е недостойно да се нарича пенис, просто някакво пишле. Не питам дали е нормално, не питам дали е добре, питам как ще го оправя. Много лесен въпрос, КАК КАК КАК ??? Това е единственото нещо което не мога сам да контролирам. Аде техниката се усвоява, но размера не зависи от мен, точно за това ситуацията е толкова кофти. В не еректирало састояние ми е 7.5 дължина 3 ширина 12 обиколка еректирал 12.7 дължина 5 ширина 15 обиколка целта ми е да увелича размера, защото 12 аде 13 звучи смешно, някакви решения на моят проблем?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Аз мисля, че трябваше да започнеш първо от твоята възраст за да може когато човек се опита да ти помогне да знае с какви решения разполага! И без да съм те изслушал ще ти кажа, че 13 см пенис влиза в рамките на средния размер!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Аз мисля, че трябваше да започнеш първо от твоята възраст за да може когато човек се опита да ти помогне да знае с какви решения разполага! И без да съм те изслушал ще ти кажа, че 13 см пенис влиза в рамките на средния размер!!
    Да, кажи поне на колко години си

Guest
    Към 16-18 години би трябвало да се е развил напълно члена и възможностите.Под тази възрас ебаси закъде да се бърза.А вече към 20-20 и нещо се знае кое колко ти е.

А асо е проблем наистина освен помпи ,медикаменти , и операции за други решения не се сещам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си