.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Две песнички

Начи едната е на Avril Lavigne и се пее i just wanna scream and lose control..throw my hands up and let it go.. и не зная как се казва,а другата-адреналинките Яна и Жана от Господари на ефира танцуват на нея.Пееше се мисля "една само аз съм.." и не знам си там какво Please help!!!!
    ClOsE YoUr EyEs...gIvE Me yOuR HaNd DaRLiNg...Do yOu fEel My HeaRt BeAtINg?Do yOu UnDeRsTaNd?dO YoU fEel ThE sAmE?Am I OnLy drEaMing?iS ThIs bUrNiNg An eTeRnAl fLAmE

Ами песента на Аврил се казва Runaway ето ти линк: http://www.data.bg/f.php?fid=24978212 а за другата не се сещам..
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Много,много благодаря!!!
    ClOsE YoUr EyEs...gIvE Me yOuR HaNd DaRLiNg...Do yOu fEel My HeaRt BeAtINg?Do yOu UnDeRsTaNd?dO YoU fEel ThE sAmE?Am I OnLy drEaMing?iS ThIs bUrNiNg An eTeRnAl fLAmE

А начи имаше една друга нещо се пееше..."so baby cant you see,you are the only one for me...i cant stop thinking of you..." и тъй мисля че беше..Тенкс предварително!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си