.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Дъвки

Дъвки

имам много кофти дъх! квото и да съм пробвал до сега не се оправя. единственото, което мога да правя е да дъвча нон стоп дъвки докато съм навън

вредно ли е толкова много дъвчене да дъвки?
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Guest
    Първо минаваш на зъболекар .
    Второ взимаш си некво течно за устата направо дезинфектант.
    Трето дъвчеш си дъвките колко си искаш само да не ти се откачи ченето.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми няма лошо по принцип в дъвките ама постоянно... чувала съм че когато се дъвчи дъвка се отделяло някаква киселина в стомаха ама все пак за лошия дъх си има зъболекари
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Отделя се и слюнка в корема от тях. Не на всеки му е приятно да седнеш до него и да дъвчеш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Това е решението и според мен

Re: Дъвки

Цитирай Първоначално написано от aqweR
    имам много кофти дъх! квото и да съм пробвал до сега не се оправя. единственото, което мога да правя е да дъвча нон стоп дъвки докато съм навън

вредно ли е толкова много дъвчене да дъвки?
    отиди на зъболекар да не да имаш неко кариес . после ако нямаш си мий зъбите редовно . а за лошия дъх четох че магданоса помагал

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Отиди на зъболекар.

е зъбите са ми едва ли не перфектни ... само преди месец бях на зъболекар и той ми го каза лошия дъх мисля че идва от корема ми или ЗНАМ ЛИ.... ако знаех нямаше да пиша...

но въпроса ми беше дали е много вредно ако дъвча непостоянно дъвка
    ПС: и да не съм някакъв селяк да мляскам с тая дъвка, че да им е неприятно на околните?!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....

Фен
    Град
    nqkade si
    V aptekite prodavat edni takiva,kadeto si praska6 v ustata i "ti svar6va lo6iq dah",a ina4e naistina moje dav4eneto i da e malko vredni4ko!

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Това е решението и според мен
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Aко смятате както ти така и зъболекаря ти, че там проблем няма и зъбите ти са перфектни - отиваш при ДжиПИ за цялостен преглед. Възмжните проблеми са: синузит или други проблеми с носоглътката или тонзилите, стомах, бял дроб или друго общо заболяване! Проблема не бива да се подценява.

И защо не прочетеш около 10 темички в раздела по-долу а флудиш отново със същият проблем, който е доста разискван по-долу.

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКЛЮчАТ ИЛИ ИЗТРИЯТ ТЕМАТА!!!!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

kogato ima6 lo6 duh,tova ozna4ava 4e ili ti ima ne6to na stomaha ili na zubite! preporu4vam ti da otide6 na zubolekar i da proveri6! a za duvkite ne prekalqi 6toto 6te ti se otka4i 4eneto ili v nai dobriq slu4ai 6te ima6 gadni tikove koito nqma da moje6 da spre6 lesno!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    И защо не прочетеш около 10 темички в раздела по-долу а флудиш отново със същият проблем, който е доста разискван по-долу.
    еми ако прочетеш 10 поста по-горе в темата можеш да видиш че не пише " имам лош дъх! ПОМОЩ!" а има запитване дали прекаленото дъвчене на дъвки е вредно

ПС: иначе мерси за информацията

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от aqweR

еми ако прочетеш 10 поста по-горе в темата можеш да видиш че не пише " имам лош дъх! ПОМОЩ!" а има запитване дали прекаленото дъвчене на дъвки е вредно
    Значи отново не си си направил труда да прочетеш дори заглавията, затова ти давам линк:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31218
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

teencheto
    Guest
    Когато дъвчеш дъвка се отделя стома6ен сок,който разяжда лигавицата и причинява язва...това е най-накратко

Голям фен
    Дъвките са вредни! Защото когато дъвчеш дъвка, стомаха изпуска стромашни киселини, понеже изглежда все едно ядеш и тези стомашни киселини водят до язва, тъй че недей да се овлучаш в дъввченето!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ъмм не знам колко съм прав но мисля че тфа може да е от храненто..какво и кога ядеш В смисал честотата на хранене да има връзка с дъха ти Незнам, аз с мойто откачено чене ако дъвча мноу ше падне хахаха
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    ne e polezno ama az sam 4yvala 3 ne6ta

otidi da se proviri6 za karies4eta zaa6toto moje d aima6
    moje da te boli garloto
    moje d aimaq qzva na garloto ili ne6to takova podobno

taka 4e po dobro otidi da s epregleda6 4e da ne stane o6te po zle i sled tova da si blaska6 glavata v stenata

ami za sega samo tova se se6tam xex yspeh

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    prosto si vzemi listak i gotovo nikoi nqma da razbere 4e ti e na napceto

Мега фен
    1. Отиваш на зъболекар.
    2. Отиваш на лекар.
    3. Няма да имаш нужда от дъвки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми