имам много кофти дъх! квото и да съм пробвал до сега не се оправя. единственото, което мога да правя е да дъвча нон стоп дъвки докато съм навън
вредно ли е толкова много дъвчене да дъвки?
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Първо минаваш на зъболекар .
Второ взимаш си некво течно за устата направо дезинфектант.
Трето дъвчеш си дъвките колко си искаш само да не ти се откачи ченето.
ми няма лошо по принцип в дъвките ама постоянно...чувала съм че когато се дъвчи дъвка се отделяло някаква киселина в стомаха
ама все пак за лошия дъх си има зъболекари
"Целувка за лека нощ"
Отделя се и слюнка в корема от тях. Не на всеки му е приятно да седнеш до него и да дъвчеш
Това е решението и според менПървоначално написано от 20/M/Sf
отиди на зъболекар да не да имаш неко кариес . после ако нямаш си мий зъбите редовно . а за лошия дъх четох че магданоса помагалПървоначално написано от aqweR
![]()
Отиди на зъболекар.![]()
е зъбите са ми едва ли не перфектни ... само преди месец бях на зъболекар и той ми го казалошия дъх мисля че идва от корема ми или ЗНАМ ЛИ.... ако знаех нямаше да пиша...
но въпроса ми беше дали е много вредно ако дъвча непостоянно дъвка
ПС: и да не съм някакъв селяк да мляскам с тая дъвка, че да им е неприятно на околните?!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
V aptekite prodavat edni takiva,kadeto si praska6 v ustata i "ti svar6va lo6iq dah",a ina4e naistina moje dav4eneto i da e malko vredni4ko!
Първоначално написано от Анонимко
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aко смятате както ти така и зъболекаря ти, че там проблем няма и зъбите ти са перфектни - отиваш при ДжиПИ за цялостен преглед. Възмжните проблеми са: синузит или други проблеми с носоглътката или тонзилите, стомах, бял дроб или друго общо заболяване! Проблема не бива да се подценява.
И защо не прочетеш около 10 темички в раздела по-долу а флудиш отново със същият проблем, който е доста разискван по-долу.
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКЛЮчАТ ИЛИ ИЗТРИЯТ ТЕМАТА!!!!!!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
kogato ima6 lo6 duh,tova ozna4ava 4e ili ti ima ne6to na stomaha ili na zubite! preporu4vam ti da otide6 na zubolekar i da proveri6! a za duvkite ne prekalqi 6toto 6te ti se otka4i 4eneto ili v nai dobriq slu4ai 6te ima6 gadni tikove koito nqma da moje6 da spre6 lesno!
black cat or white cat,that is the question!!!
еми ако прочетеш 10 поста по-горе в темата можеш да видиш че не пише " имам лош дъх! ПОМОЩ!" а има запитване дали прекаленото дъвчене на дъвки е вредноПървоначално написано от Dr. Smurph
ПС: иначе мерси за информацията
Първоначално написано от aqweR
Значи отново не си си направил труда да прочетеш дори заглавията, затова ти давам линк:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31218
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Когато дъвчеш дъвка се отделя стома6ен сок,който разяжда лигавицата и причинява язва...това е най-накратко![]()
Дъвките са вредни! Защото когато дъвчеш дъвка, стомаха изпуска стромашни киселини, понеже изглежда все едно ядеш и тези стомашни киселини водят до язва, тъй че недей да се овлучаш в дъввченето!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ъмм не знам колко съм прав но мисля че тфа може да е от храненто..какво и кога ядешВ смисал честотата на хранене да има връзка с дъха ти
Незнам, аз с мойто откачено чене ако дъвча мноу ше падне хахаха
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ne e polezno ama az sam 4yvala 3 ne6ta
otidi da se proviri6 za karies4eta zaa6toto moje d aima6
moje da te boli garloto
![]()
moje d aimaq qzva na garloto ili ne6to takova podobno
![]()
![]()
taka 4e po dobro otidi da s epregleda6 4e da ne stane o6te po zle i sled tova da si blaska6 glavata v stenata
![]()
![]()
![]()
ami za sega samo tova se se6tam xex yspeh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosto si vzemi listak i gotovo nikoi nqma da razbere 4e ti e na napceto![]()
![]()
![]()
![]()
1. Отиваш на зъболекар.
2. Отиваш на лекар.
3. Няма да имаш нужда от дъвки.