- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КАКВО ПРАВИТЕ, КОГАТО...
I men pu6eneto mnogo me uspokoqva.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ми обикновенно оставам без клавиатура![]()
![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
wow tuka naistina ima dosta isterichni hora![]()
az po princip si go izkarvah na nqkoi koito ne zaslujava ama veche gledam da si zdarjam nervite..nqma smisal da se qdosvam za neshto koeto veche e stanalo![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
mmmmmmm da![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Когато съм нервен? Влизам в http://teenproblem.net/f и започвам да се заяждам. Няма нищо по-отпускащо...
o ami pochvam da psuvam vseki nared!puskam si muzika ili biq ne6to!ponqkoga se qdosvam na sebe si 6toto si go izkarvam na drug,koito ne e vinoven!ama ve4e gledam da ne pravq taka 6toto posle se nerviram dvoino
![]()
То напоследък доста се нервя...(или ме нервят). По принцип спирам разни неща на потребителите в мрежата ми(работя като системен админ). В поечето ситуации изчезват няколко десетки гигабайта чалга и подобни на тях данни, никове от mIRC...още много неща(но да не препълвам излишно с подробности). Помня как един път се надъхах много и си метнах хард-а от 18-тия етаж... Редовно пускам някаква музика, която останалите смятат за непоносима и се налга да се евакуират от етажа. В такива моменти въобще, ама въобще не ме е еня за нищо и за никого.
ПС. Един път заключих един потребител(нека не споменавам имена) в сървърното, купих си пуканки и извиках СОТ-аджиите. Като дойдоха им казах: "Момчета, той буйстваше, ама аз успях да се измъкна и да ви извикам." После пуках пуканки и гледах сеири. По-добре не съм си го изкарвал на никой!![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
qvno imame ednakvi interesiПървоначално написано от Анонимко
![]()