.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    V surceto na neMec`
    I men pu6eneto mnogo me uspokoqva.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

ми обикновенно оставам без клавиатура
    Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти

wow tuka naistina ima dosta isterichni hora
    az po princip si go izkarvah na nqkoi koito ne zaslujava ama veche gledam da si zdarjam nervite..nqma smisal da se qdosvam za neshto koeto veche e stanalo
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Град
    V surceto na neMec`
    mmmmmmm da
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest
    Когато съм нервен? Влизам в http://teenproblem.net/f и започвам да се заяждам. Няма нищо по-отпускащо...

o ami pochvam da psuvam vseki nared!puskam si muzika ili biq ne6to!ponqkoga se qdosvam na sebe si 6toto si go izkarvam na drug,koito ne e vinoven! ama ve4e gledam da ne pravq taka 6toto posle se nerviram dvoino

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    То напоследък доста се нервя...(или ме нервят). По принцип спирам разни неща на потребителите в мрежата ми(работя като системен админ). В поечето ситуации изчезват няколко десетки гигабайта чалга и подобни на тях данни, никове от mIRC...още много неща(но да не препълвам излишно с подробности). Помня как един път се надъхах много и си метнах хард-а от 18-тия етаж... Редовно пускам някаква музика, която останалите смятат за непоносима и се налга да се евакуират от етажа. В такива моменти въобще, ама въобще не ме е еня за нищо и за никого.

ПС. Един път заключих един потребител(нека не споменавам имена) в сървърното, купих си пуканки и извиках СОТ-аджиите. Като дойдоха им казах: "Момчета, той буйстваше, ама аз успях да се измъкна и да ви извикам." После пуках пуканки и гледах сеири. По-добре не съм си го изкарвал на никой!
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Когато съм нервен? Влизам в http://teenproblem.net/f и започвам да се заяждам. Няма нищо по-отпускащо...
    qvno imame ednakvi interesi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си