.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Moderated by W.I.M.: Винаги хлътват по мен :(

zashto vinagi taka stava s men .. vse karam momchetata da ludvat,da me obichat ,a az ne otgovarqm na tqhnite chuvstva;( mislih si ,che poslednoto momche,koeto ot godina se opitvam da svalq,che mnogo go obicham e neshto po taka, e nakraq toi hlytna po men,poiska da se syberem,ma az se odrypnah.zashtooo(( vsqkash veche kato znam che me obichat neshto v men se promenq i veche gi ne iskam..

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Guest
    ami shtoto qvno si sviknala da si zaobikolena s obich.. qvno si gotin chovek,dokato ne gi izgonish ot sebe si .. qvno oshte ne si se sreshtnala s lubovta ochi v ochi..

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Това е съвсем нормално поведение за възраст между 12 и 14 години...Спокойно,ще го надрастнеш.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Това е съвсем нормално поведение за възраст между 12 и 14 години...Спокойно,ще го надрастнеш.
    e problema e ,che ne sym nito na 12,nito 13,a na 20

И аз бят така в трети клас . Ама после открих секса и ...

Супер фен
    Град
    София
    Според мен или бързо ти омръзват момчетата,както по-горе ти казаха,че си свикнала да си обичана...или пък те е страх,когато нещата загрубеят

Супер фен
    Град
    до тебе...
    i az tui bqh mai4e.spox 6te se upravi6
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Spored men ti si chovek na trypkata. Kogato sys sigurnost znaesh, che i dvamata se haresvate i neshtata shte potrygnat, gubish interes, zashtoto veche stava predskazuemo. Shte se vidite, shte se celuvate, shte se liubite, shte otidete na more i na planina i posle toi ili ti shte namerite nqkoi drug. Nqma da q ima trypkata ot pyrvata celuvka, ili svalkata. Mislq, che e napylno normalno tova, koeto ti se sluchva. I mislq, che veche horata iskat da imat seriozni vryzki sled 25. Predi tova ne si struva da se habqt nervi za tozi i onzi. Iskash emotziq, normalno e. Obichash da pokorqvash-- losho nqma. Az bih kazala: vyzpolzvai se...natrupvash mnogo jiteiski opit i nauchavash mnogo novi neshta za sebe si. tova vinagi e +

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I az sym taka...Ti si lovec na lubov i za tova e taka.I az gubq interes kato me haresat

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Напълно те разбирам. То интересното е в "ловът".

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Имам същия проблем и знам защо е така ... Имаш синдром като моя, като харесваш някой, след като го забиеш, той става постигната цел и вече не представлява интерес за теб ... Най-накрая срещнах момиче, което ме обузда. Решението е в търпението, умът и най-важното е да си подхождате
    обичам дениту ми {}

Guest
    mii normalno do 25 godishna vyzrast

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E spoko she si namerish maistora i ti ima vreme za si4ko ....... Si4ki sme minavali,minavame i 6te minavame po toq pat
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ами не си само ТИ май всеки е минавал през този период но и той отминава...
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    I az sym taka...Ti si lovec na lubov i za tova e taka.I az gubq interes kato me haresat
    Uf mai i az sum taka!A tva ne e mn za predpo4itane! Samiqt lov kakto kaza nqkoi e zaribqva6t i interesen!

Да се похваля-и аз съм същата...в повечето случаи поне.Или поне бях преди да срещна един човек.Ами това ми беше нещо като игра,може би любимата ми игра.Харесваше ми да ги карам да тичат след мен а аз да бягам.Вече се оправих.Може би човек с годините се променя,това сега го чувствам като нещо детинско въпреки че точно преди година си бях такава.Хората се променят,остават само спомените че си бил такъв.

ХАХахаХАхАХ
    еми проблема е над раменете под косата.
    АЙ сиктир

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Споко, с времето би трябвало всичко да си дойде на мястото.
    Гледай само да не им даваш погрешни сигнали, че тогава ше стане мазало.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Обичаш предизвикателството и когато постигнеш целта си,просто ти става скучно и безинтересно ...Споко ще се оправиш и ще срещнеш любовта ))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си