- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ви харесва така f ?
Ние когато го правим с приятеля ми често той вкарва пръстче в дупуто ми докато правим секс и на мен ми харесва.Правим и анелен секс, но така с пръстче някак си е много дразнещо. Ще споделите ли дали и вашият прави така и дали и на вас ви харесва?
ami da pravi mi ne6to takova,napulno normalno e i da haresva mi! gotino e no ako prekali stava gadno!
black cat or white cat,that is the question!!!
abe kak taka 6te vi barka v gaza? pravite li si klizma ili na vas ne vi puka?
BOG e LiUbOv !!!
NE E KLIZMA MACKO! A E EDIN VID STIMULACIQ I TAM IMA NERVI VSE PAK!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Хъм... Разни хора, разни идеали... На едни им харесва на други не. Не мога да схвана защо се карате - някои го предпочитат и го правят, на други - не.![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
bil sum s 4 momi4eta do sega (tva sa tezi s koito sum bil za po dulgo vreme, tezi za po 1 sedmica ne gi broq a i ne pomna na koq i haresva6e na koq ne za tva nqma da gi spomenavam) 2 godini s purvata mi - na neq i haresva6e, 1 godina s vtorata i na neq i haresa, posle 1 mesec beh s nekva ama na neq ne i haresva6e taq ideq, sega6nata mi malko q bole6e v na4aloto no samo purvite nqkolko puti sega i na neq i haresva
Mi i az tova se pitamПървоначално написано от poro4na i skromna
![]()
Понякога ме възбужда леко да го масажира, но ако бръкне, ще избягам.
e za seki e razlichno ama na men ne mi haresva..i ne mu davam kak she mi barka v gaza..
Е по това, което чета тук повече от 80% от момичета харесват да се шибат в гъзъ? БИ трябвало и с пръст да и харесва. Както горе споменаха има нерви, водещи до оргазъм
Е, па, като не ви е приятно - добре. По мои наблюдения, просто не са ви обработили подобаващо. И сегашната ми приятелка в началото, като посегнах с пръст, направо подскочи. Но по-късно, когато бе по-възбудена и пръстите ми бяха покрити с меда й, стимулацията й хареса. Следващият път направо си поиска сама пръстче там, а с времето и до анален секс се стигна.
Не знам...при секи е различно.Мене мн ме боли при анален секс и не правя такива неща...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Къде под леглото ли ?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т. забрана за ползване на профил
мне... не съм пробвала...
обичам да ми мъжа ми да ми пипа дупето, но не и конкретно дупката () през която излизат разни неща...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от малка
Ами... и на мен ми харесва това дразнещо усещане.
![]()
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
О, повярвайте ми, досега не съм срещал жена, на която да не й харесва! Няма такъв филм, рано или късно, на всички жени започва да им харесва. Още повече, че когато е възбуден на човек му се попритъпяват болките (справка - когато сте възбудени и ви скубят не усещате болка, или тя ви възбужда, нали?), така че тези, които не са пробвали, или им е неприятно мога да ги успокоя - в най-скоро време и вие ще пробвате и ще ви харесва.![]()
Левски шампион але але!
СъгласенПървоначално написано от air_J
момичета искам да ви попитам нещо знам че е тъпо,но ...
Значи преди да правите анален секс как се миете в смисъл бъркате си в дупето или?
САМО БЕз ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ ПЛСС!!!
Хахах, предварително измиване не става, пич. Една баня с разтваряне на бузки и това е. Ако те е гнус, просто не го прави.
Ами сега вече ме срещна! На мене изобщо не ми харесва нито да ми бъркат в ануса, нито да ме ч...т там!Първоначално написано от air_J
![]()
Което не ми пречи да изпитвам по 3-4 оргазма по време на 1 акт... Кво да правиш - мъжът ми си е майстор и без да ми бърка в л...та!![]()
Чудех се как да отговоря на air_J, но ето го точния отговор и от моя страна!Първоначално написано от Майка ти
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ami moje da se okaje stimulira6to![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ето го и моя отговор - има време.Първоначално написано от California
![]()
Левски шампион але але!