- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- imam problem-pomagaite
oriniram ednovremenno premeseno s kruv,kajete mi kakvo mi stava,kakvo ima?na vas slu4valo si vi se e?
Единственият начин, по който мога да ти помогна, е да те изритам в посока на джипито ти. Но понеже не мога да го направя, бъди така добра и изтърчи сама!
Явно имаш проблем, който само лекар може да разреши. Хайде отивай, изследванията на урина и кръв няма да те убият!![]()
Твърде е възможно да изхвърляш песъчинка от бъбреците.. или да имаш някакъв камък.. Понеже аз съм имала камънаци и песъчинки и така става.. Защото когато тръва да излиза разранява каналчетата.. Ама знам ли .. може да е от друго..![]()
Определено посоката е личният лекар! А междувременно да попитам от кога се получава това явление? Полов живот? Необезопасен секс? Години? Парене при уринирането? Честота на уринирането?
Както вече са отоворили по-горе - една от възможните причини са песъчинките или камъните в бъбреците, но може да е цистит, може да е полово предавана болест, може да са чернодробни проблеми... това не може да се отгатне без преглед!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
poqvi se ot dnes!polov jivot da!na 15 sumПървоначално написано от Dr. Smurph
И пак не си отговорила на вси4ки въпроси
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ne mi pari i ne hodq 4estoПървоначално написано от Dr. Smurph
i produljava li urinata da ti e tumna ili chervenikava? Kaji neshto spodeliai neprekasnato Ako jelaesh pishi mi LS ili na meil
ami ne dnes po4ti ne e 4ervena no e vse o6te malko tumnaПървоначално написано от Dr. Smurph
Появи ли се някакво парене или друг интересен симптом? Болка в кръста или под пъпа? Ходиш ли изпбщо с гол кръст и пъп? Колко си висока и колко килограма тежиш?
И все си мисля, че задължително трябва да направиш изследване на обикновенна и стерилна урина! И да посетш РЕАЛНО, а не ВИРТУАЛНО лекар!
ne me bolo ni6to!da opredeleno hodq s gol krust-postoqnno!visoka sum 1.70i teja 50-51 kgПървоначално написано от Dr. Smurph
Хайде да поспреш малко с този гол кръст и корем?
И кажи имаш ли си личен лекар? На колко години си? И кога ще си направиш изследванията?