- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- малки бели пъпчици по целия пенис
нищо ти няма
ако не искаш безсмислено чакане в поликлиниката-не ходи на лекар
бъди спокоен и си живей живота :P
Fordyce Spots, определено.
Успокояваща мисъл е че се среща при много хора.
Все пак не ми харесва така и дано да изчезнат сами - искам гладка кожасъщо дано някоя мацка не ме заразпитва
![]()
Уффффф....що на ревюта ли ще си развяваш пишката? Ако искаш вземи и слагай фон дю тен или там както се пише.Сложи и малко очна - пенис линия в началото на ствола...Стига се излага,до колкото знам процеса "духане" се осъществява с устата,не с очите,отделно дори не виждам какво му е гнусното или каквото си се наумил...ти си мий пишката и да си ухай на приятно и да си духа женицата с кеф,пък за тези мастни образувания не бери грижа.Първоначално написано от probaproba123
Както ти казаха - лечение няма,защото не е и наложително.Но ако ти се занимава отиди в някое козметично студио.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Абе на 12 - 13 и аз имах... до 1 година макс сичко ще се махне тва са някакви подкожни глупости, които нямат пълнеж и аз нз какво е. Абе какво ти дреме пък на тебе и без това никой още няма да ти бара члена .. не ги гледай и толкоз![]()
Е как ше пере чекий без да ги бара?Първоначално написано от john95
ПП:И аз имам такова, ама като тръгна да забелвам, във края на кожичката се виждат много такива на струпвания..Тва кво е?
Първоначално написано от eliyiy
Първоначално написано от желая_анонимност
Не се притеснявай ! ! ! Това е наследвствено от баща ти дядо ти това са мастни пъпчици и до 18тата ти година ще изчезнат и аз ги имам но викам до 18 да не правя секс щото ще ме е срам![]()
Ако правилно съм разбрал, то ти имаш sebaceous prominance. Това са напълно безопасни мастни образувания, които не се предават по полов път. Появяват се в резултат на запушени пори, образуват се около филикула на космите. Имат ги всички, просто при някои те са по изразени. Мисля че немогат да се премахнат, но могат да се намалят-перфектна хигиена и някакъв интимен сапун за изсушаване на кожата. Не се притеснявай!![]()
![]()
![]()
ц.. 2006 ...
човекът се е оправил отдавна О.о
![]()
![]()
![]()