.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Град
    stamboliyski
    xaxxaax ne me razsmivaite edinen klas takova ne6to ne sa6testvuva we hora,osobeno vaji za moia, 6te te za6titiat ako imat i te niakva izgoda ,pari za gluposti ne se sabirat i razni dr ne6ta koito za iaven priznak za mn "sploten klas"
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

nqma zna4enie
    Guest
    Единен?! Хаха
    ние вече 5 година сме заедно последна и пак сме разцепени на две три групички.Едните мразят другите и те незнаят за какво и така всеки се мрази със всеки.Абе просто нямам думи за класа много е скапан

Повече от фен
    Не мисля, че сме единен клас, разеделени сме на групички, като в повечето участват всякакви келеши и фльорци, които се водят за приятели, а всъщност са големи съперници и постоянно са в конфликт...Всеки гледа с какво да се направи на важен и как да изпъкне, да бъде номер едно...Поради тази причина бих казала, че не обичам класа си...

Abe,4estno kazano ne znam!!!Edinni sme kogato stava vypros za klasnata ili ne6to podobno,no po princip nie sme 23momi4eta i 3 mom4eta i e UJAS!Neprakysnato nqkoq ne e na kef i na momenti e dosta nape4eno,no po princip se uvajavame i dosta si pomagame!4ak sega opuznah nqkoi ot "otkachalkite" na klasa i se okaza,4e sa mnogo interesni hora!!! \/
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    bivshiat mi klas beshe takav vsi4ki se predavaha nqmashe zadrujie ama sq v moq to sa 18 4oveka 15 momi4eta i 3 mom4eta i e mnoooo zadrujen nikoi nikogo ne predava pomagame si ama sme mnoooo shumniiiii
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    [b]Emi nashiq klas e ujasen.. s povecheto sm ot 11 godini,no naistina vseki se gleda da prekara drugiq.. i seki misli za sebe si.Po princi sme razdeleni na nqkolko grupi.. poneje momchetata ni sa malko i te sa edna cqla.. i momicheta na oshte tri.. otaikata deto nai staame.. typachkite i zubrachkite.. kvo da vi govorq shibana rabota!!
    To tva nashto ne e klas ami i az nz kakvo ([/
    b]

Голям фен Аватара на tainstvenata
    moq klas da e edinnen? xaxaxa da da ... Az sam 7-mi klas i s nqkoi sme ot 1 klas zaedno s nqkoi ot 3 godini i si4ki sa klukari ... az sam priatelka po4ti sas si4ki i men ne me klukarqt no za drugite... nqkoi kat gy nqma i vednaga po4vat pred daskalite .. to 4ovek nemoi sa razbolee edin sau4enik gy nqq6e skoro i po himiq kazaha 4e gy nqq i edna po4na se obqsnqva 4e gy vidqla vanka ... (moi da e hodil do magazina ili na lekar ili da e izlqzal prosty ..)
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Фен
    Град
    Plovdiv
    a moa sa edinen...chesto si biagame ot chasovete masovo...zashitavame se...ae mucka

Guest
    ne,moq e naj-gadniq klas na sweta!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    абе повечето са малко задръстени .. ама стават (от начало сички ме мразеха , но сега са опрайхме) има 2-3, които са мн зле момчетата

аве има и мн по зле от нас .. средно ниво

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен
    50-50

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    emi na6iq klas ne se mrazim. pone ne otkrito. no i ne sme sploteni kakto ostanalite klasove sme na grupi4ki: gotinite, t1pite, i utaikata. mn e gadno da e razcepen klas1t, ama to za mene e nev1zmojno da ima nap1lno edinen klas.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Твърдо не ! Когато примерно са замесени 2 или повече човека в нещо , като хванат единия той моментално да натопи и другия , а пък другия третия и така ... просто под всякаква критика !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Da be.Hi4 ne sme edinni.Osve,4e se delim na mn grupi4ki,vs sa palni licemeri,parvo ti pravqt mili o4i4ki,a posle ti govorqt zad garba.A osven tva sa iztriganti!Palni sas zloba i zavist hora!No za jalost ne samo v klasa mi e taka,a navsqkade!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Едно време бяхме уникално единен клас...просто бяхме страхотни, обаче сега сме се разбили, в смисъл не сме си определени хора много приятни едни на други. Иначе като става дума за изпитвания и контролни си се подкрепяме, като седнем на маса "всички сме от класа", но никой от моята компания няма да излезе с някой от другата. Абе странна работа сме, но все пак се обичаме, някой се обичаме супер много, с други-по-малко, но си харесвам класа, не бих ги сменила за нищо на света. И ми е толкова гадно, че ни остава само 1 година още заедно
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Denito
    Guest
    az sam 9 klas ama i moq klas ne e nikak edinen!!!Razdelen e super mnogo grupi4i i ne pravi ni6to kakto trqbva ponqkoga mi e mn sku4no!!!Pootdelno vseki e gotin 4ovek ama kogato e v nqkoq grupi4ka i se promenq i se darji gadno!!!

Град
    Transylvania
    Моят клас пък е страхотен :) вече 4 години сме заедно и още от началото много им се изкефих, всички са много интелигентни и готини хора. Разбира се може да има някакви междуличностни конфликти, но попринцип винаги се защитаваме пред чужди фактори и се покриваме пред даскали
    Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ако правим някаква простотия бягаме от час, заяждаме се с някой даскал или нещо от този сорт - да,единни сме
    но ако трябва да правим нещо нормално - да отидем на кино,кафе... не търсете никого... на никого не му пука за повече от 2-3 човека от класа.. и аз съм така..
    i pri mene e absolutno sy6toto uj vsi4ki sa super pe4eni ama na edno kafe ne moje da otidem zaedno v naj-dobriqt slu4aj se razdelqma na grupi4ki ot po 10-tina 4oveka a v naj-lo6iq na vseki mu pisva i se pribira sam v ky6ti i to besen na drugite
    ama ina4e ne se natapqme daje mn si se obi4ame prosto sme hora sys razli4ni interesi i tova ni pre4i da se syberem vs zaedno
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Супер фен Аватара на sometimes_
    Abe edinni sme si! Vinagi se zashtitavame edin-drug. E, nqma den v koito da nqma karanica, ama vsicho otminava byrzo, a pyk i to bez konflikti ne e interesno. Veche 2 godini sme zaedno i oshte ot nachaloto sme si taka. I nie sme razdeleni na grupichki, ama ne se mrazim. Kogato nqkoi ima nujda ot neshto, vsichki mu pomagat. Inache vinagi sme bili opredelqni kato "nai-loshiq klas", shtoto sme mnogo shumni, ama pyk sme nai splotenite ot cqlo daskalo. Pyk kato se saberem zaedno na diskoteka ili kafe...stava ludnica. Vinagi sme centyr na vnimanie. Abe obicham si klasa !
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    moje da se kaje 4e klasa mi e edinen
    ot 8mi klas sme zaedno i mom4etata i momi4etata izlizame zaedno ,tova e za6toto imame shodni interesi
    mojebi ima 1 2ma koito ne se vruzvat na celiq fon

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    не

Супер фен
    Град
    до тебе...
    uff boje na6a klas e nai lo6iq ot cqloto daskalo vseki gleda kaka da se zaak4i s drugiq da go ubidi da go izpotri da go nakisne mn si mrazq kalsa no ima nqkoi deto sa mn naduti i samo te pravqt intrigite
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Спокойно мога да кажа, че класа ми е перфектен...е,естествено, че има и 1-2 изключения,но...Начи в клас сме 16 човека...и ако тръгнеме някъде да излизаме, на кафенце и тем подобни почти винаги сме повече от половината...сичките са ни пекани...Не е като в предишния ми клас, дето всеки е срещу всеки и клюките са "на всеки километър"...Първия ден, като си видях новия клас обаче, буквално щях да ревна...некви бавни ми се сториха...боже, колко съм сгрешила...тия хора си ги обожавам, много са пекани
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не сме единни. Вероятно защото е пълен със селяндури които са на групички и се познават. И благодарение на още 4 комплексара

Guest
    dai link za klip4eto pls da gi vidq teq idioti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си