.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    moqt klas ne mi haresva osobeno mn,za6toto sme se razdelili na grupi4ki i vseki misli samo za svoqta grupi4ka i za sebe si ne go interesuva mnenieto na nikoi drug i ne se sobrazqva s nikogo i s ni6to[/u][/b]
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    нашяит клас е единен в някои отношеня но в някои честно да ви кажа хич не е ако не си поне малко известен не те зачитат за нищо твоето мнение не се иска и ти се смяташ за зубър и не само това трябва да си малко отракан и печен да умееш да затапваш всички и да се справяш в ситуаците с тях е ас и моята фр мисля че отговаряме на тези изсквания и не се държат лошо с нас момчетата ни се лепят като дъвки но това е отделен въпрсо и както вече казах по темата мисля че в някои отношения поне като трябва да правием тест всички казваме че не сме разбрали и от сорта в др отношение много рядко класът ни е единен и винаги сме ръка за ръка а на всички или може би поне на едн ачаст от нас ни се иска да бъде така ама има много разновидности в класа като започнеме от луди изатигнеме до сбюркани али ме разбирасе меки китки и така и поради тези разновидни същества а и курви дето се слагат на всеки да не забравяме поради тях май класа не може да бъде единен до колкот трябва
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Ми само се трепем с един клас.
    Никой не се е измъкнал жив от този живот.

mi za purva godina sum v moq i vuob6te ne sme edinni si4ki si govorqt zad gurba i uj sa mili i dobri
    ponqkoga ne gi izdurjam

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Каква единност, какви 5 лева?!?
    Всеки, с много малко изключения, гледа да прецака другия и да се направи на велик!

Guest

Re: Единен ли е класът ви?

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Въпросът е ясен. Интересно ми е дали има и други класове, които са като моя... в него всеки е готов да преебе другарчето, в зависимост от интересите си.
    i nashiq e takaf govnari sa povecheto . praat ti se na priqteli a zad gyrba ti te praat na gyz ... smeshnici ne smeqt da ti kajat kfo naistina mislat za tebe
    тс туко що описа и моя клас!!!Ние сме 26 човека и има поне 10 групички!То и в групичките сички се прецакват Ае баси тъпия клас сме пълен със зубари.Май от сички само аз съм як и още един двама приятели.....другите SUX

Guest
    mi hora dA vi kaja nie sme nai lo6iq klas v daskaloto.ot 6 godini sme zaedno i na nikoi ne mu e priqtna razdqlata.kolkoto do tova dali sme edinni-v nikakav slu4ai.vseki si otgovarq za sebe si na nikoi ne mu puka za drugiq heh

vpro4em moqt klas stra6no me nervi-vsi4ki sa basi licemerite,i samo se pravqt na golemi,i kato im kaja:"Aide da hodim na liulki!!!!!!!" i te mi se smeqt......prosto 4uvstvam 4e tiq hora(pove4eto)ne mogat da sa mi priqteli-te prosto ne me razbirat i se pravqt na golemite pi4agovci

4uvstvam se ujasno v tozi klas

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Класът ми е единен...но само на външен вид.Всички са приятели, разбират се, помагат си, изилазаме заедно....но това е само на повърхността-отдолу си личат следите от интриги, групички и всякакви простотии забъркани ей така от нищото...просто като попогледнеш отсрани се вижда как разединението идва...
    Предният ми клас беше наистина много разединен и никой никого не зачиташе...не искам и сегашният ми клас да стане такъв.

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    ами класа ми беше единен....някога..после..имаш е период на тотална взаимна преебвака...сега пак се сплотяваме..ама то е относително зависи за какв остава въпрос...За отсъствия и разни замазвания сме ехе колко гъсти!
    mi i pri nas,v moq klas e su6tata rabota

Супер фен
    Само някои сме единни,все има някой който да каже "Ми г-жо тя преписва" Много ме е яд на такива к*чк*!!!

Фен
    Град
    Burgassssss
    донякаде само момчетата подсказваме си един път един напсува 5 батковци на по 18-20 години те доидоьа но не беха разбрали кои е и секи каза че е тои и се утърва а момичетата наи изтрещяните у целото даскало другите класове са яко при нас бр...
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    za razlika ot predi6niq mi klas,kudeto nikoi nqma da reagira dori da te razmaje tir , tozi e super zadrujen!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Моя клас беше на групички, та дори на бала се разделихме, а не бяхме в София с конкретната цел да не се делим.
    Ама честно казано на мен не ми пукаше за някои хора. Просто никога не сме били задружни и не се очакваше на бала да станем. Макар, че имаше някви кирливи опити към края да се обединим, ама те си останаха само опити.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    В някои случаи е единен,в други не....зависи...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от terry
    za razlika ot predi6niq mi klas,kudeto nikoi nqma da reagira dori da te razmaje tir , tozi e super zadrujen!
    Predi6niq mi klas be6e megaskapan no sled 6 klas se premestih v dr daskalo i popadnah v mn qk klas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си