- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Единен ли е класът ви?
moqt klas ne mi haresva osobeno mn,za6toto sme se razdelili na grupi4ki i vseki misli samo za svoqta grupi4ka i za sebe si ne go interesuva mnenieto na nikoi drug i ne se sobrazqva s nikogo i s ni6to[/u][/b]
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
нашяит клас е единен в някои отношеня но в някои честно да ви кажа хич не е ако не си поне малко известен не те зачитат за нищо твоето мнение не се иска и ти се смяташ за зубър и не само това трябва да си малко отракан и печен да умееш да затапваш всички и да се справяш в ситуаците с тях е ас и моята фр мисля че отговаряме на тези изсквания и не се държат лошо с нас момчетата ни се лепят като дъвки но това е отделен въпрсо и както вече казах по темата мисля че в някои отношения поне като трябва да правием тест всички казваме че не сме разбрали и от сорта в др отношение много рядко класът ни е единен и винаги сме ръка за ръка а на всички или може би поне на едн ачаст от нас ни се иска да бъде така ама има много разновидности в класа като започнеме от луди изатигнеме до сбюркани али ме разбирасе меки китки и така и поради тези разновидни същества а и курви дето се слагат на всеки да не забравяме поради тях май класа не може да бъде единен до колкот трябва
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ми само се трепем с един клас.
Никой не се е измъкнал жив от този живот.
mi za purva godina sum v moq i vuob6te ne sme edinni si4ki si govorqt zad gurba i uj sa mili i dobri
ponqkoga ne gi izdurjam![]()
![]()
![]()
Каква единност, какви 5 лева?!?![]()
Всеки, с много малко изключения, гледа да прецака другия и да се направи на велик!![]()
тс туко що описа и моя клас!!!Ние сме 26 човека и има поне 10 групички!То и в групичките сички се прецакватПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Ае баси тъпия клас сме пълен със зубари.Май от сички само аз съм як и още един двама приятели.....другите SUX
![]()
mi hora dA vi kaja nie sme nai lo6iq klas v daskaloto.ot 6 godini sme zaedno i na nikoi ne mu e priqtna razdqlata.kolkoto do tova dali sme edinni-v nikakav slu4ai.vseki si otgovarq za sebe si na nikoi ne mu puka za drugiq heh![]()
![]()
![]()
vpro4em moqt klas stra6no me nervi-vsi4ki sa basi licemerite,i samo se pravqt na golemi,i kato im kaja:"Aide da hodim na liulki!!!!!!!" i te mi se smeqt......prosto 4uvstvam 4e tiq hora(pove4eto)ne mogat da sa mi priqteli-te prosto ne me razbirat i se pravqt na golemite pi4agovci
![]()
![]()
![]()
![]()
4uvstvam se ujasno v tozi klas
Класът ми е единен...но само на външен вид.Всички са приятели, разбират се, помагат си, изилазаме заедно....но това е само на повърхността-отдолу си личат следите от интриги, групички и всякакви простотии забъркани ей така от нищото...просто като попогледнеш отсрани се вижда как разединението идва...![]()
Предният ми клас беше наистина много разединен и никой никого не зачиташе...не искам и сегашният ми клас да стане такъв.
mi i pri nas,v moq klas e su6tata rabotaПървоначално написано от gia_bs
Само някои сме единни,все има някой който да каже "Ми г-жо тя преписва"![]()
![]()
Много ме е яд на такива к*чк*!!!
донякаде само момчетата подсказваме си един път един напсува 5 батковци на по 18-20 години те доидоьа но не беха разбрали кои е и секи каза че е тои и се утърва а момичетатанаи изтрещяните у целото даскало другите класове са яко при нас бр...
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
za razlika ot predi6niq mi klas,kudeto nikoi nqma da reagira dori da te razmaje tir , tozi e super zadrujen!
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Моя клас беше на групички, та дори на бала се разделихме, а не бяхме в София с конкретната цел да не се делим.
Ама честно казано на мен не ми пукаше за някои хора. Просто никога не сме били задружни и не се очакваше на бала да станем. Макар, че имаше някви кирливи опити към края да се обединим, ама те си останаха само опити.
В някои случаи е единен,в други не....зависи...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Predi6niq mi klas be6e megaskapan no sled 6 klas se premestih v dr daskalo i popadnah v mn qk klasПървоначално написано от terry