- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: С какво си миете половите органи?
turkam go s edin kamuk izpitana rezepta i raste ot tva probvai![]()
с ръцете
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Медицински интимен гел с млечна киселина.
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
Predi polzvah intimen gel,no sega se miq sus sapun
ne e hubavo sas sapun da se miqt intimnite chasti mai samo bebeshki pomaga nai dobre e s intimen gel,no mnogo dobre trqbva da se izbirat zashtoto ima i nekachestveni kato toq na AVON.az ne sam dovolna ot nego!
Нивея интимния
каква марка? моят е Lactacyd Femina и съм много доволнаПървоначално написано от Мрън
взех си го в комплект с интимни кърпички
чувала съм много добри отзиви и за марката Dercome, която пак е на базата на млечна киселина, но тя мисля че е малко по-скъпа
Същия. Много добър избор да ползваш именно него, а не нещо от всички други сапуни наречени интимен гел.Първоначално написано от Анонимко
Аз най-много добри отзиви съм чувала за Лактацид, а и гинеколози го препоръчватчувала съм много добри отзиви и за марката Dercome, която пак е на базата на млечна киселина, но тя мисля че е малко по-скъпа![]()
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
Аз също ползвам Lactacyd интимен гел и гинекологична течност съм си купила за промивки. Страхотни са продуктите, едва ли ще ги сменя докато не излязат от производство, което се надявам да не стане. Скъпички са, но за интимната хигиена само най-доброто!
Ами аз съм се мила със интимните гелове на Нивея, Ейвън и Орифлейм но не съм доволна. По принцип всички сапуни , гелове и тем подобни са много вредни.
Сега карам на продукти на билкова основа![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Лактацид не е много скъп - 7 лева мисля, че беше...а аз го ползвам около месец.
intimen gel i posle s s edno kremche, koeto ne isushava... a inche postoqnno i polzvam i mokri kurpichki (koito sashto sa aromatizirami)![]()
Тва е най вярното което 4ух досега. Аз се мия само с вода и ми е добреПървоначално написано от nitkoo
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
И аз такаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
че то да се мие ли трябва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от deem
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
интимен сапун!? интимен шампоан!? божее..аз се мия със обикновен сапун и вода!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Zdraveite i az sum probvala kakvo li ne, no mi
kazaha, 4e e mnogo hubavo da se mie6 sus katranen ili bebe6ki spun
Moje da zvu4i mnogo stranno, no nqkolko ginekolozi mi go kazaha
С каквото и останалата част от тялото-с душ-гел. И 1 път месечно след менструация промивка и измиване с лайка.
Домашен сапун![]()
i az tai s aromatiziran intimen gel ot avonПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
probvai sebamed!!!mnoogo e dobur,struva 12 lv ama znae6 za kvo gi dava6,ima le4ebno deistvie